Sista dagen i oktober

Dagens planer:
Plocka undan allt i huset, kläder, skräp m.m. Ser alltid ut som ett bombnedslag under lov...
 
Kratta bort aaaaalla löv i trädgården.
 
Skära pumpor.
 
Kanskeeeee hinna till allum för att köpa en sak på deras sån där reakväll.
 
Klä ut mig.
 
Möta upp Emmy i stan för att hämta ut Catching fire biljetter.
 
Åka till halloweenfest i torslanda!
 
Puss o kram!

30 oktober

 
Idag har jag varit i stan och hälsat på min kusin Adam med min syster. Nu är jag påväg till stan igen för att möta upp lote vänner och gå på en offentlig halloweenfest vid järntorget typ. Kan bli jätteball eller död, vem vet? Önskar att jag hade tagit något kort innan jag åkte för är utklädd till leopard och tyckte det blev bra faktiskt. Hihi men ni får lita på mitt ord helt enkelt. Puss!

Grattis pappa

Grattis på 46-årsdagen bästa pappa! Du ser ändå fortfarande ut som då...
 

Taggaaaa

 
 

Högskoleprov

I helgen var det ju högskoleprov i hela landet. Jag tror faktiskt att jag kanske ska göra det redan nästa gång, alltså i vår. Vissa kanske tycker det är lite tidigt men det skulle vara så skönt att kunna få ett bra resultat på högskoleprovet så att man kan luta sig lite på det genom gymnasiet. Dock kanske jag får göra några gånger innan jag får ett tillräckligt bra resultat. För er som inte riktigt har koll på detta med högskoleprov osv så är det typ en motsvarighet till betygspoängen. Istället för att söka in på sina betyg så söker man in med sitt resultat på provet. Tänk om man skulle få en riktig bra poäng, jag skulle sväva på moln hela gymnasiet hihi. Bara lite tankar...
 

Blir alltid såhär

Idag har jag pratat och tänkt på halloweenkostymer (säger man så?) konstant. Ska på en eller två halloweenfester i veckan och vet inte vad jag ska klä ut mig till. Så om ni har några tips på något som är enkelt och billigt att fixa ihop så får ni gärna kommentera! Detta händer varje gång jag ska klä ut mig....
 
Hjälp mig!
 
 

Want

Biker
 
Biker by sannad featuring a motorcycle jacket
 

Senaste inköpen

 
 
 
 

@ Frölunda torg

 
 

Love this

 
 

Black and white

 
 

Holiday

 
Har varit en riktigt go dag, fredag OCH lov kan ju inte gå fel. Dock har jag fått gå runt med trasiga strumpbyxor hela dagen. De gick sönder innan jag ens kommit till skolan... Men annars har det varit bra hihi. Har lämnat in alla uppgifter också så nu är det bara lov som gäller. Ha det så bra, puss.
 

Today

 

Torsdag

 
Torsdag ja, fredag imorgon! Har precis gjort klart alla mina teckningar i designen som ska in senast imorgon så det känns skönt. Nu ska jag äta middag och sedan blir det träning. Puss!

PLL

 
Har bakat och nu sitter jag och kollar på Halloween-avsnittet av Pretty Little Liars. Handlar om precis samma sak som jag just sett en skräckfilm om så är svinrädd haha. Ska snart plugga! Puss.
 

Tihi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stress

Har samling till match om en timma på valhalla(!) och jag är påväg hem, gående, för jag missade precis bussarna från Partille centrum. Så nu är det stressigt.

Streetstyle - Miranda Kerr

 

Hola

Har haft en bra, för att vara måndag, dag och nu sitter jag hemma och kollar på senaste avsnittet av New girl. Roligaste serien jag vet! 
 
Snart är det lov och vi har inte så mycket läxor så detta kan nog bli en riktigt go vecka!

Just nu

 
 
 

Tusen år och tusen mil

 
Sitter i bilen påväg till ullared för lite... Vill inte kalla det shopping utan mer handla, hihi. Så där kommer jag spendera största delen av denna söndag. Ha det bra! 
 
 
 

Hos Dena

 
 
Är just nu hos dena, vi har ätit tacos och snart kommer lite fler hit! Myys.
 
 

Thats whats up

 

Oh oohh

 
Såhär ser min mobil ut sedan förra fredagen. Ska byta ut baksidan snart men funderar på att byta till någon cool färg eller något. Lite kul med variation! Så länge har jag den i mitt skal och låtsas som om den är hel ;)
 

On the road again

 
Hejsan! Var lite väl uttråkad för att vara en fredag så jag är nu påväg till en i min klass för att hänga med lite kompizzar. Så det blir säkert kul! Annars har jag haft en bra dag och så. Hade jättesvårt matteprov, men nu är det helg så ska sluta grubbla över det. Happy weekend!

Reminder

 
 
 

ouch.

:
 
: by sannad featuring converse shoes
 

Bästa

 

Studiedag

Har flera saker på schemat idag, men mest av allt läxor. Har stort matteprov på fredag så kommer plugga det såklart. Ska iaf sätta på mig lite kläder och så nu så jag kommer igång med dagens planer. Ha en bra dag!
 
 

Tisdag

Har haft en riktigt go dag. Bara tre lektioner varav en var idrott då vi var på friskis och svettis i eriksberg. Imorgon är det studiedag så idag kan jag bara slappa hela eftermiddagen! Vet inte riktigt vad jag ska gör imorgon men lite plugg ska jag nog göra iaf. 
 
Så mysigt med höst!
 
 

-

-The woman who follows the crowd will usually go no further than the crowd. The woman who walks alone is likely to find her self in places no one has ever been before. -
 

14 oktober

Hej på er! Gör typ inga inlägg längre för jag har verkligen ingen inspiration, gör bara samma saker varje dag och känner inte för att skriva om det hela tiden. Men ska försöka att hitta på lite roligare inlägg. Aja. Idag har jag för första gången sen jag började gymnasiet varit pigg! Hann sova ut denna helgen. Ska snart plugga men innan dess ska jag fortsätta läsa i Harry potter. Just nu lever jag i en harry potter värld, det enda jag pratar om typ, haha. Puss.
 
 
 
 

-

Nacklaces
 
Nacklaces by sannad featuring lobster claw charms
 

Pannkakor till middag?

 
Amerikanska pannkakor till middag framför ett avsnitt Vampire diaries hihi. Mys!

Happy saturday

 
 

Oh so red.

red.
 
red. by sannad featuring a leather shopper
 

Perfect combo

 

Fredag

 
Lägger ut bilder på träd hela tiden, vet att det inte är så kul men de är så fina hihi. 
 
Sitter iaf på bussen med musik i öronen just nu. Ikväll ska jag på fest i hovås med klassen, men innan dess ska jag inte göra något speciellt.  Så gött med helg!

Slutar tidigt

 
Detta var min lunch idag! Plus lite riktigt mat men ändå. Jag har matte nu och sedan slutar vi eftersom en av våra lektioner är inställda idag. Så det ska bli jättegött! Puss.

Wifi

 
Vi har wifi här hemma igen. Jag blev seriöst lycklig när jag testade att gå in på safari och det funkade. Vill aldig vara utan hahah.
 

9 oktober

Hej! Har precis ätit lasagne på sannegården och har snart engelska, sen slutar jag. Måste göra klart ett arbete i tekniken när jag kommer hem så det blir allt jag gör idag. puss.
 

VS

Pappa kom hem från Istanbul igår och hade med en liten present, super!
 

Direkt från ugnen

 
Nybakad kanelbulle från pressbyrån!
 

Inget internet

 
Sitter och äter lite kolakakor som jag bakade igår, framför teven. Något har hänt med vår gata så flera hus har inte internet sedan igår. Jag överlever inte! Har ju massa serier jag kollar på på datorn. Kan ju använda internet på mobilen men det är begränsat så jag vill inte slösa. Kram!

Tjejmiddagen

 
 
 
 

Gårdagen

Godmorgon! Hade jättekul igår, vi åt supergod ceasarsallad och skrattade mycket. Jag har inga bilder från kvällen just nu men kanske får det under dagen och isf lägger jag ut det senare. Så nu får ni bara en bild på cupcakesen jag gjorde!
 

you know you made my eyes burn

Blue Jeans
 
Blue Jeans by sannad featuring a blue denim mini skirt
 

5 oktober

Godmorgon! Ikväll så ska jag på tjejmiddag i torslanda med alla tjejer i min klass. Så det ser jag fram emot! Så innan dess måste jag baka klart mina cupcakes som jag ska ha med. Har lite andra småsaker planerade för dagen också. Hoppas du får en fin lördag! Puss.
 

Yummmm

 
Bakar cupcakes till tjejmiddag imorgon. Vi ska ha fetaste efterrättsbordet!

Kanelbullens dag

 
Har precis ätit lunch och gick förbi esters cafe, som såklart var fullt såhär på kanelbullens dag. Har två lektioner till och sedan slutar jag. Vi ses!

Ensamma hemma

 
Jag och lisa är ensamma hemma tills imorgon och såklart blir det pannkakor till middag. Ska snart iväg på träning och måste då cykla fram och tillbaks själv..i mörkret..utan cykellampor. Så det ser jag fram emot! Puss.

Trött

Jag tycker det är så tråkigt att jag är såpass trött när jag kommer hem från skolan att jag aldrig orkar hitta på något. Så ska lägga mig tidigt ikväll så jag får sova ut tills imorgon. Det är ju så GALET svårt att ta sig upp ur sängen nu för tiden. Men förhoppningsvis blir det lättare imorgon! Kram.
 
Hittade den här bilden imorse och är bara tvungen att lägga ut den, har aldrig sett något så sött!!
 

Onsdag

Godmorgon! Ger en sneakpeak på min outfit idag, hihi. Hoppas du får en bra onsdag, det ska iaf jag försöka ha!
 

1 oktober

Hej på er! Idag har jag haft en vanlig skoldag. Uppdaterar inte jättemycket sånna här dagar för det känns meningslöst att uppdatera om samma sak hela tiden.
 
Denna veckan kommer vara så chill, har inte en enda läxa så jag kan bara slappa varje kväll. Så just nu sitter jag och är inne på datorn efter att ha varit lite med min syster och min granne Hanna. Sen blir det träning! Puss.