Lager 157

Idag har jag som sagt varit på en liten shoppingrunda. Nelly var, precis som förra gången, ingen höjdare så fick inte med mig någonting därifrån. Men sedan åkte vi till Lager 157 i Gällstad. Och det måste jag faktiskt tipsa om, fanns massor av fina grejer. Men lyckades bara få med mig en sak, och den är jag jättenöjd med. Superfynd! Måste säga att den inte riktigt får till det på bild..
 
 

Bilder från igår

 
 
 

30-06-2013

Gårkvällen började med att jag, jasmine och kristin bakade en födelsedagstårta. Vi tog massa bilder också, så de kan jag lägga ut senare när jag lagt över bilderna på datorn. Senare kom amanda och vi åt tårta och firade lite. Sedan drog vi en spontan bio med några andra. Såg The Internship. Hade inte så höga förväntningar på filmen men den var faktiskt ganska bra. Skrattade halvt ihjäl mig några gånger. Bland annat pga en i publiken som hade det goaste skrattet på länge.. hahaha.

Idag är planen iaf att jag ska åka till typ lite olika outlets osv med familjen. Tror att vi ska stanna vid Nellys outlet i Åhaga bland annat. Har varit där förut och var faktiskt inte jätteimponerad. Hoppas jag kan fynda!


quotes.

 
 
 
 
 

sen morgon

Vaknade för typ tjugo minuter sen. Tycker inte om att vakna (vad jag kallar) sent. Känns som att jag missar hela dagen. Nu ska jag iaf äta något och sen så ska jag hitta på något kul... om jag orkar. Är seriöst trött hela tiden så det blir inte att jag riktigt tar tag i dagen. 
 
Förresten är idag ingen vanlig dag, för det är finaste Amandas födelsedag! Jippieee! Vet dock inte om vi kommer till att fira henne så mycket idag för jag tror att hon ska vara med släkt osv. Men ett grattis ska hon få! Grattis!! Puss 
Grattis Honeeeeeeey <3

mmmhm

 

Resan bokad - Cypern 2013

 

28-06-2013

Hej! Igår så var jag med vänner och sov sedan över hos Amanda. Nu kom jag precis hem och ska äta typ brunch. Inga planer för dagen, får se vad som blir. Ensam hemma yessss!
 
 
 
 
 

Sommargrottor

Min syster Lisa hittade precis på ett enkelt litet recept som blev jättegott. Därför tänkte jag lägga ut receptet så att ni kan göra det med! Hur lätt som helst.
 
För 6-8 portioner
 
Mördeg:
200g smör
1,25 dl socker
4,5 dl vetemjöl
 
Blanda ihop mördegen och tryck ut i små formar av något slag. Fyll sedan resten av utrymmet i formarna med jordgubbar. Sätt sedan in de i ugnen på 200 grader i 5-10 min (varierar beroende på vilka slags formar du använder). Servera med glass!
 
 

Framtidsplaner

 Tänkte berätta om vad mina planer är för framtiden.Jag vet inte varför tänkte bara att det kanske är intressant... 
 
- Ta studenten.
- Ett eller två sabbatsår då jag bor i till exempel USA och tjänar ihop lite pengar.
- Börja högskoleutbildning.
- Jobba för att tjäna pengar.
- Flytta ut.
- Ta examen.
- Hitta ett bra jobb i min utbildningskrets.
- Leva livet
 
Åhh ser så himla mycket fram till att ta studenten och vara 18 år och resa och aa allt.
 
 
 

Cosy

 

27-06-2013

Godmorgon! Vi sitter i sängarna och pratar. Ska snart äta frukost och sedan vet jag inte riktigt hur dagen kommer se ut. Men ska försöka dra mig till fotbollsträningen senare, får se. 
 
Här kommer några fina bilder. När jag alltid tog bilder på blommor...
 

Goals

 
 

California dreams

 

todeloo

Har varit med Kristin, Amanda, Jasmine och Ariana idag. Vi tog massa foton och aa gjorde lite annat. Svårt att hitta på något när det bara regnar, men det var kul ändå. Här är iaf några av bilderna vi tog.
 
Senare ikväll kommer Jasmine, Amanda och Kristin till mig för att sova över. Ska bli mysigt! 
 
 
 
 

Antagning

Godmorgon! 
Loggade precis in på indranet för att se om jag kommit in på det gymnasium jag valde. Och det gjorde jag! Bra start på dagen. 

Idag är mina planer att jag ska cykla över till min farmor och farfar, som är bortresta, för att vattna blommor och så. Har det som ett litet sommarjobb. Sedan ska jag vara med några vänner, vet inte riktigt vad vi kommer hitta på men det blir säkert trevligt.
 
När vi var på öppet hus i vintras.
 

Serier

Fyra grymma serier...

Desperate Housewives - Har allt! Har typ gråtit och skrattat så mycket på grund av denna serien.

Sherlock - Om du inte har sett denna deckar serien måste du göra det nu! Slår alla andra Sherlock Holmes verisioner.

Legend of the seeker - ingen har typ sett denna men gick på tv för flera år sedan. Taggade till nytt avsnitt typ hela veckan. Dock lades serien ner pga få tittare typ :'(

Gossip girl - Älskar att den är i New York, typ drömmer mig bort. Men största anledningen: Chuck and Blair.


Nytt

Fick med mig denna snygga hem från stan idag.
Köpt på JC. 
 
 

At the moment


Påväg

Just nu är jag påväg till bussen. Skulle egentligen ta den som kom halv tolv men jag stängde av mitt alarm och somnade om imorse -.-'. Så mina planer på att hinna tvätta håret sket sig och herregud vad jag ser ut.. Men aja, har musik i öronen och vädret är ganska bra så jag är nöjd ändå. Jag är iaf påväg för att möta upp Amanda och Jasmine inne i stan! Blir kanske lite shopping och en god lunch. Ha en bra dag!


Bucketlist

Innan jag dör...
 
 
 
 
 

Jag

- Jag äter typ inga grönsaker. 
- Jag har inte haft ett enda hål i mina tänder.
- Jag kan vara väldigt snål, är till exempel noga med att folk jag lånar pengar till betalar tillbaka. 
- Jag är ganska försiktig med att köpa nya kläder för att jag är rädd att jag ska tröttna på det direkt.  
- Jag blir typ inte brun.
- Jag har sett alla Harry Potter filmer hur många gånger som helst och hade helt ärligt dött om jag hade träffat någon av skådespelarna. Dröööm.
- Jag får fräknar på sommaren.
- Jag har aldrig typ slingat, tonat eller färgat mitt hår.
- Jag älskar att spela Fifa.
- En kille som luktar gott blir typ 10 gånger mer attraktiv enligt mig. 
- Använder typ bara en tredjedel av alla mina kläder. 
- Jag pratar typ 40 % engelska. Iallafall när jag är med mina närmsta vänner.
 
 

Classic red

Collaget är gjort i Polyvore

Mobil/Dator

Vill bara tipsa om att inte läsa denna bloggen via mobilen. Om det är samma som det ser ut för mig så är ju hela headern avklippt och det ser jättekonstigt ut. Det funkar ju såklart men om du läser via datorn funkar allt :)

1.Mobil 2.Dator

 
 
 
 

2013-06-24

Hej! Vaknade precis och tänkte att jag skulle lägga ut några bilder från igår. Tråkiga bilder jag vet. Jag har iphone 4 så bilderna är inte jättebra kvalite men så får det bli. Godmorgon!

 
 
 
 
 
 

Midsommar

Några bilder från midsommar. Det firades med familj, vänner och grannar. Av någon anledning har jag bara bilder på mig och Jasmine men aja. Jasmine är en av mina bästa vänner som ni kanske kommer se på många bilder!

 
 

Grillning

Nu står grillning med vänner på schemat så jag ska hoppa in i duschen och sedan möta upp dom i mataffären för att köpa lite hamburgare och så.

Godmorgon

Godmorgon! Idag har jag faktiskt inga direkta planer. Ska fortsätta med designen och kanske börja förbereda lite collage och sånt som jag kan lägga upp på bloggen. Just nu vet jag att inläggen inte blir så varierade men när jag är klar med designen kommer jag lägga mer tid på bloggningen!

En bild från i vintras, jag lekte att jag hade så här blåa ögon.. Too bad.


Jobba jobba jobba

Just nu är jag i full gång med att ändra massa detaljer på bloggen. Det går framåt! Jag vet att jag sa att jag skulle vänta med det men jag klarar bara inte av att ha en blogg som inte är fin. Designen är ju hela grejen (nästan)! Men just nu har jag inget annat att blogga om för har inte gjort så mycket idag. Skulle ha startat bloggen lite tidigare så hade jag haft MASSOR att skriva om. Men nu känns det lite fel att skriva om allt jag gjorde för några dagar sedan. 
Ska jobba lite till med designen och sen gå och lägga mig, så jag säger godnatt nu!
 
Förresten om du behöver hjälp med bloggdesign tipsar jag om denna sidan.
 
Godnatt
 

Double shit

Asså snäääällllaaaaa varför är jag så jobbig. Trodde jag la upp min "självbiografi" men den raderade jag ju. Typiskt. Nu kommer det en mindre genomtänkt... Jag heter Sanna och är 15 år. Jag bor några minuter utanför Göteborg med min mamma, pappa och syster + en katt som heter frasse. Jag ska kanske nämna att jag är född 1998 men började skolan ett år tidigt och har därför gått i samma årskurs som 97:or hela mitt liv, spelar fotboll som 97:a och nästan alla mina vänner är 97:or. Jag spelar då som sagt fotboll, men det ligger lite på hyllan nu under sommarlovet så jag kanske inte kommer skriva så mycket om det. Men sen är det ju gothia! Jag tycker också om att shoppa, lyssna på musik, sjunga, dansa, vara med vänner och familj. Så det är lite mig. Om du stannar får du veta mycket mer! Kram :)

Skit

Jag glömde ju att lägga upp en bild på mig! Den kommer här hehehe.. 
 
 
 

HEJ

Hej alla (inga) besökare!
Jag har då precis skapat denna bloggen som man kanske märker. Tänkte bara berätta att jag inte börjar blogga ordentligt förrens jag får ordning på designen. För jag tycker det är så tråkigt med en blogg som har en ful design. Därför lägger jag min tid på att fixa iordning något fint så snabbt jag kan och börjar blogga efteråt!Kan dröja upp till en vecka tror jag men ska försöka vara snabb.
Kram Sanna