Kräftskiva

Har precis kommit hem från att ha varit på kräftskiva hos min farmor o farfar. Asså jag kan verkligen inte äta kräftor, jag tycker de känns för levande och jag blir typ spyfärdig, så jag åt paj och räkor istället! Nu ska jag ta och mysa till nåt avsnitt prison break, puss o kram!
 
Bilder från kvällen.
 
 
 

sista augusti

Hejsan! Sista dagen i augusti, snart är det höst påriktigt. Jag sitter i morgonrock och har precis tagit en dusch, ska snart klä på mig och dammsuga. Är inne lite på datorn och blir bara mer och mer nervös inför nollningen när jag ser alla satusar som gjorts på nollningens facebooksida. De skriver hela tiden hur viktigt det är med alla olika saker och jag känner bara att jag kommer misslyckas med någon liten detalj och hamna på dödsnollningen, haha. Tror det kommer bli jättekul men har samtidigt börjat bli lite väl nervös. Aja, det blir säkert jättebra, kram!
 

17 again

Sitter och kikar lite på 17 again som går på tv. Har sett den förut men tycker den är lite mysig så har inget emot att se den igen. Ska gå och lägga mig ganska snart för är galet trött. Imorgon står skyltmålning och kräftskiva på schemat. 

 
 

Veckans bästa dag

Bästa fredag är här! Jag har inget planerat utan tänker bara lata mig hela kvällen och äta gott. Idag har jag iaf varit i skolan och gjort det vanliga. I helgen har jag inte mycket alls planerat, vilket är skönt. Måsten är dock att få klart nollningsskylten och plugga lite. Detta blev ett lite udda inlägg men jaja, puss o kram!
 
 

Enkel.

simple summer
 
simple summer by sannad featuring jean shorts
 

Torsdag

Bild från idag.
 
Hej på er! Idag är det torsdag vilket jag är glad över för det betyder att det är fredag imorgon. Var i skolan som vanligt idag och tyvärr har jag börjat få riktiga läxor nu vilket är lite tråkigt. Men det är bara att vänja sig vid! Nu har typ alla ettor, eller nollor som vi måste kalla oss, börjat jobba med sin skylt. Tror att folk börjar inse nu hur mycket tid som behöver läggas ned på det. Jag är snart klar med min men jag måste färglägga med vattenfast färg vilket jag inte riktigt vet vart jag kan köpa... Riktigt mycket jobb asså, haha. 
 
Ikväll spelar jag match vilket jag inte är alls taggad för såhär på en vardag, men jag hoppas min inställning vänder. Annars ska jag inte göra nåt mer. Puss!
 
 

Soffhäng

Sitter och kollar på idol och ska sedan försöka komma i säng så snabbt som möjligt efter. Känner att jag är lite trött på att vakna upp som att jag inte har sovit en blund så ska satsa på att lägga mig tidigt nu. Vi ses imorgon!

 
 
 
 
 

Påväg hem

Nu sitter jag på bussen påväg hem efter att ha varit i skolan och inne i stan en jättekort stund. Var tvungen att köpa ännu mer material till skolan.

Idag började vi som sagt med nollningsskyltar. Eller iaf några av oss. Det var skit svårt haha, man skulle måla av värsta komplicerade bilden samtidigt som nollarna skrek på en att sjunga och tog ens suddigum och allt. Så min skylt är en så länge katastrof. Tänker fixa iordning den lite nu när jag kommer hem och imorgon fortsätter vi på rasterna antar jag. Nu är jag riktigt taggad inför nollningen!


Onsdag

Godmorgon! Idag är det onsdag vilket känns bra för då har snart halva skolveckan gått. Idag tror jag att skyltmålningen kommer sätta igång på polhem. Så alla nollor kommer få göra typ en egen nollningsskylt eller vad man ska säga. Annars är detta en helt vanlig skoldag. Själva nollningen börjar inte förrens på måndag!

Det var allt jag tänkte säga just nu, men vi ses senare!

 

Kväll

Har precis kommit hem från en svettig träning och nu ska jag strax hoppa in i duschen. Sen ska jag bara mysa i sängen framför prison break, hihi. Imorgon börjar jag 10 eftersom första lektionen är inställd vilket är gött. Vi ses imorgon! puss.
 

27 augusti

Godmorgon! Står och väntar på bussen för att ta mig till skolan. Min enda sovmorgon är idag, 30 minuter wow! Vädret är så jobbigt nu, på morgonen är det så kallt att jag nästan får lust att ta på mig vinterjacka. Och på eftermiddan blir det alldelles för varmt för långbyxor. Aja får la dö av värmeslag idag igen.. Ha en bra dag!


Promenix

Har drogat Prison break hela eftermiddagen, det är såå spännande! Var också på promenad med kristin för en stund sen, det var mysigt. Jag vet att uppdateringen inte är så rolig eller ofta just nu men det är lite så nu första veckorna i skolan. Ska försöka att få lite mer variation på inläggen snart men jag gör liksom inte så mycket mer än att gå i skolan. Ha en bra kväll, puss!
 
 

Vänner.

 
Just a little to remember..
 

26 augusti

Hej! Sitter just nu vid vattnet och har lunchrast. Åt på subway innan vilket var väldigt gott. Har ingen spanska idag så jag slutar ganska tidigt. Efter skolan vet jag inte vad jag hittar på. Kram!


Söndag

Söndags kväll är alltid jobbigt. Har tränat och kollat nåt avsnitt Prison Break (som förövrigt är jättebra), och nu ska jag göra iordning inför en lång skolvecka. Det kommer vara såååååå härligt att gå hem från skolan på fredag. Bara goa känslor!
 
Nu ska jag iaf äta middag i form av te och mackor och försöka bli klar med min läxa så jag kan mysa framför prison break innan jag går och lägger mig. Puss o kram! 
 

Tips

Är hemma efter att ha varit ute och letat efter en massa skolgrejer. Om du letar efter billiga skrivblock kan jag tipsa om att kolla på ica innan du går till bokia eller något för ica är betydligt billigare. Miniräknare hittade jag billigast på clas ohlson.
Bara lite tips!


25 augusti

Hej på er! Idag måste jag se till att få klart min läxa och så ska jag få köpt massa olika grejer till skolan. Det är tur att det snart är ny månad (!) så man får lite extra pengar. Då börjar ju nollningen också, och vem vet vad man kan tänkas behöva köpa då..
Så blir min söndag iaf, vi ses!

Throwback.

 

Dagen

Idag spelade jag som sagt match, förlorade med 2-0 vilket var lite synd. När jag kom hem hade vi gäster. Några familjer i partille hade nämligen anordnat en cykelfest, då man cyklar från hus till hus och äter förrätt, huvudrätt och efterrätt. Så jag hoppade in i duschen snabbt och var sedan med på hela middagen och så. Så nu är jag ensam hemma medans de andra går på typ efterfest, för jag kände inte för det. Planerar att kanske börja kolla på någon ny serie. Funderar på O.C eller Prison break...  Hoppas ni också får en mysig kväll! Puss o kram.
 
 
 

Bilder från igår

Bilderna är från kristins blogg.

24 augusti

Godmorgon! Idag ska jag spela match och sen tänkte jag göra klart läxan jag fick igår så att jag inte behöver tänka på det mer. Annars händer inte så mycket. 
 
Igår var jag som sagt hos ella på födelsedagsmiddag. Det var jättefint ordnat med drinkar och massa filtar, kuddar och lyktor på altanen. Det blev iaf en väldigt mysig kväll med spel, mat och vänner. Just nu har jag inte många bilder men kanske kan ordna så jag kan lägga ut fler senare. Kram!
 
 
 

Dagen

Skulle kommit upp igåreftermiddag.

Hejsan! Idag har jag haft en riktig skoldag. Började kanske sådär när vi fick en läxa till måndag... Annars gick det la okej. Har sedan varit i stan med emma, sara, astrid, klara och kristin för att köpa present. Nu ska jag snart på födelsedagsmiddag hos min kompis ella. Så det ska bli kul, vi ses!

Har inga bilder så ni får en bild på vad jag smaskar på just nu.


OOTD

Klänning - H&M // Tröja - Bikbok // Boots - från London
 

Sommrigt

Har ätit somrig middag och nu blir det träning. Än är sommaren inte över!


Hemma

Hej på er! Nu är jag hemma efter andra dagen i skolan (eller har varit hemma ett tag). Idag gjorde vi namnövningar bland annat så nu kan jag nästan alla namn vilket känns bra. Det var JÄTTE varmt idag. Vi satt vid vattnet på lunchrasten, och jag som hade svarta jeans dog av värme. Så imorgon ska jag definitivt ha på mig något svalare. 
Ikväll är det träning, vi ses!
 
Random bild.
 

Dag ett

Då är första dagen avklarad. Jag hamnade i samma klass som min förra klasskompis Astrid, som vi trodde. Är en så länge nöjd med min klass, men det känns konstigt att säga så för jag fick aldrig chansen att hälsa på alla för vi satt mest i grupper. Så man kunde inte riktigt träffa alla i klassen om man säger så. Men det får jag säkert tid för imorgon!
 
Efter skolan gick jag, astrid och två av våra nya klasskamrater: amanda och ellen, till stan för att köpa lite skolgrejer. Jag följde dock bara med som sällskap för jag väntar lite med att köpa ämnesblock och så tills jag vet hur mycket jag behöver. Det var så konstigt att vara i stan idag. Det kändes som precis ALLA kom från att ha haft sin första gymnasiedag. Det kryllade av tonåringar i hela nordstan och alla kände alla på något sätt. 
 
Så första dagen gav lite blandade intryck. Hoppas morgondagen blir ännu bättre! Kram.
 
 

Round two

Here we go again..
 
 

Omajgad

 
Hemma från träning, har duschat och hoppat direkt i säng. Ska få så mycket sömn jag kan för att orka upp imorgon. Första dagen på gymnasiet. Kommer vara så nervös, men är ändå så himlans förväntansfull. Känner många som ska gå på samma skola och som redan går där så det ska nog gå bra! Nej nu ska jag försöka sova, vi ses imorgon! Godnatt.
 
 

...

Håller på att laga god mat och ska sedan äta och läsa lite olika kataloger. Senare ska jag bestämma vad jag ska ha på mig imorgon. Det händer inte så mycket mer än så. Puss o kram!


20 augusti

Godmorgon! Idag är sista lovdagen för mig, men jag är för nervös för att hitta på något kul. Känner att jag måste förbereda allt inför imorgon och så. Sov jättedåligt inatt också vilket inte var så värst avkopplande. Så det blir en lat dag! Ha det så bra.


Skolväskor

Lite inspiration för skolväska. Vissa av de här är lite för fancy för mig kanske men vill ha något i den stilen. Hittar ingen jag verkligen tycker om.. 
 
 
Schoolbags inspo
 
Schoolbags inspo by sannad featuring white handbags

Skolgrejer

Jag håller på att plocka ihop lite block och mappar osv för skolstarten. När jag var yngre måste jag tyckt om block för jag har typ 50 stycken, men har bara använt hälften. Så nu har jag flera stycken tomma block till skolstarten. Haha jag kommer se ut som värsta nörden med alla mina organiserade papper och fina mappar. Ska kanske försöka tona ner det lite...


SOMMAR

Sommaren inleddes med bal.
Midsommar.
Födelsedagsfirande.
Mysiga sommarkvällar.
Glass på stan.
 
Var på sommarstället.
Gothia cup.
Ayia Napa.
Vänner!
 
Det sammanfattar ungefär min sommar. På ett sätt känner jag mig inte helt utvilad för att börja gymnasiet men jag är ändå sjukt taggad till att börja. Tack till alla som har gjort sommaren så bra!

19 Augusti

Godmorgon! Idag har jag inga planer, så jag får ta dagen som den kommer helt enkelt. Kram!

 
 

Friends

Åhh jag är ledsen. Har sett klart på friends och det känns så tråkigt, asså jag blir så insatt i serier och filmer att jag aldrig vill att det ska ta slut. Jag måste hitta på något så jag kan leva vidare nu...
 
 

Hejsan

Har spelat minigolf och nu blir det hemlagad pizza hos oss. Wooow va intressant. Har inget att säga så hejsvej! 
Hade lite skoj på photo booth..
 
 

Nytt

Skärp - Chelsea
Jacka - Lindex
 
Riktigt nöjd för jag har annars ingen jacka till hösten och mina skärp är katastrofala. 
 

Rainy day

Igår var det sol och idag är det grått och regn. Vet inte riktigt hur det blir med dagens planer nu. Ska nämligen spela minigolf med min släkt, tihi. Aja hoppas vädret klarnar upp tills dess. Kram!

 

Sommrig dag

 
Har varit riktigt sommrigt idag, skönt att få en sån dag nu strax innan skolstarten. Är hemma och har fått med lite nytt hem som jag visar imorgon. Är jättenöjd! Puss.
 

New in

Har ju glömt att visa denna koftan jag köpte för några dagar sen, från Vero moda. Den såg inte så snygg ut hängande på en galge måste jag säga, betydligt snyggare på!

Soooool

Sitter vid vattnet i soliga Göteborg med Lisa. Vi har köpt mat på donken och shoppat lite. Det är jättefint väder och massa turister och så. Perfekt dag på stan. Senare ska vi på släktkalas! Puss o kram.


HARDROCK

Ikväll har jag ätit middag på Hardrock cafe med alla tjejor på bilden + Kristin som tog bilden. Nu är jag hemma och ska snart lägga mig för är svintrött. Hoppas ni också haft en mysig kväll!
 
 
 

Nyklippt

Då är jag nyklippt! Jag klippte bara topparna men mitt hår var ganska slitet så det blev kanske 5 cm bortklippt. Vet inte riktigt hur mycket man ser på bilden men man kan ju iaf se att topparna ser finare ut på efter-bilden. Sen eftersom de plattade håret också syns längdskillnaden inte lika tydligt.  Jag är ganska nöjd iaf!
 
 

yesterday

 
 
 

Relax

Nu har alla åkt hem och jag har bytt om till myskläder, gjort iordning en kopp te och ska kolla på vänner. Skön avslutning på en trevlig kväll. Tog inte så många bilder men några kommer iaf upp imorgon.

Något annat jag ska försöka blogga om imorgon är mitt hår, tehe. Ska nämligen klippa mig så ska ta före och efter bilder. Så stay tuned!


Cosy sweaters

Cosy
 
Cosy by sannad featuring a stitch shirt
 

15 augusti

Godmorgon! Mina planer för dagen är att städa, träna och göra iordning inför ikväll. Då ska jag nämligen ha tjejmiddag. Inte så fancy dock för kan typ inget annat än tacos men det blir säkert mysigt.
 
Igår var jag ju på utomhusbio i stan. Det var faktiskt mysigt, vi satt inne på en gård med massa filtar och så. Dock var filmen ganska dålig. Uselt skådespeleri och ologiska händelser. Är det verkligen troligt att kändisar har nyckel under dörrmattan eller olåsta dörrar. Tror inte det. Men kul var det ändå! Vi ses.
 
bildbrist
 

Utomhusbio

Ska snart iväg på utomhusbio. De visar 'The bling ring' på nåt ställe i stan som en del av kulturkalaset. Vet inte riktigt hur det kommer bli. Kan ju bli lite hursomhelst, antingen jättemysigt och trevligt, eller trångt och kallt. Hoppas på det första! Kram.

Kanske inte riktigt en sån här utomhusbio...
 

Holy cashews

Är hemma från stan. Köpte inget men har hittat lite saker som jag kanske köper inom snar framtid. Nu sitter jag iaf och kopplar av med lite läsk och cashewnötter framför PLL (Pretty little liars). Cashewnötter måste vara det godaste som finns, får inte nog!


Stan

Är i stan med amanda, som precis kommit hem från att ha varit utomlands några veckor, jasmine och kristin. Letar efter en skinnjacka till hösten men jag är rädd att jag inte kommer hitta någon tills skolan börjar. Vi ses senare!


-

Price
 
Price by sannad featuring h&m
 

Just nu

Äter supergod brownie på burgerking. Tips!


13 augusti

Godmorgon! Sitter framför datorn och dricker varm oboy. Senare ska jag in till stan med jasmine och kristin för att kolla runt lite på kulturkalaset i stan.

Ikväll ska jag dessutom träna! Första fotbollsträningen på jättelänge så jag är taggad. Vi ses!


Atm

Örgryte leder med 2-0 och det är bara några minuter kvar. Det är riktigt höstväder idag, jag tror alla på läktaren fryser. När jag kommer hem ska jag värma mig med täcken och te.


12 Augusti

Hej på er! Idag har jag varit hos Jasmine. Vi gjorde inte mycket för båda var ganska trötta men det gjorde inget för det var mysigt ändå. Nu är jag iaf hemma och ska snart äta lite middag. Senare ska jag och pappa gå och kolla på öis på ullevi. Hade inget annat för mig så det ska nog bli kul. Hoppas ni haft en bra dag!
 
Dagens:
Stickad - Lager 157
Jeans - Bikbok
 
 

Blue Monday

Blue
 
Blue by sannad featuring vneck shirts
 

Today

Bilder från dagen. Har sån dålig humor med svansen på katten på sista bilden, hahaha. Mysig dag med vänner! Puss
 
 
 
 
 
 

WeHeartIt

Följ mig gärna på WeHeartIt om du vill, sannadahlin heter jag där. Här är några av mina senaste bilder. Kolla gärna in fler!
 
 
 

11 Augusti

Hej! Har spenderat förmiddagen med att göra lite nytta för en gångs skull. Håller på att sy ihop lite kläder som har några småhål i sig. Dessutom sydde jag om fickorna på ett par shorts. Så nu käner jag mig duktig. Senare kanske jag ska vara med Kristin och Jasmine, annars händer inget speciellt. Puss o kram!
 
 
 

Oh shit oh shit oh shit

Detta är första gången i mitt liv som jag faktiskt är rädd för blixtar och åska. Det kommer blixtrar varannan minut och åskan kommer typ en halv sekund efter. Alltså är det nära. Och jag har aldrig vart med om så intensiv åska eller vad man ska kalla det. Hela huset skakar typ! Jag hoppas bara att det slutar snart så man kan sova...
 
 

Masterchef

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10 Augusti

Hej på er! Känner inte riktigt för att blogga idag för det händer inte mycket. Jag och pappa ska hitta på något snart för mamma och lisa är båda borta under helgen. Jag har gjort creme brulee till kvällen. Hoppas det blir lyckat! Som sagt skulle jag kunna äta typ 10 portioner creme brulee och ändå var det länge sedan jag gjorde det. Det börjar vattnas i munnen bara jag tänker på det, haha. Kram!
 
Min jätte enkla outfit idag.
Byxor - Bershka
Skjorta - Ginatricot
 

Brandy Melville

Märket Brandy Melville har mycket fina saker, dock fanns inte det finaste på polyvore, och nu öppnar de snart en affär i Stockholm! Så om du är i Stockholm nån gång skulle jag tipsa om att kolla in den.
 
Deras hemsida hittar du här!
 
 
Brandymelville
 
Brandymelville by sannad featuring heart jewelry

Tankar om gymnasiet

Ååhhh jag är så nervös inför gymnasiet. Eller, det jag är nervös över är första intrycket och över att jag ska skämma ut mig ordentligt de första dagarna, tehe. Sedan när det kommer till klassen, folket, lärarna, nollningen, utbildningen, osv är jag inte direkt nervös (bara lite), utan hoppas på det bästa.
 
Jag har så mycket jag vill uppleva under gymnasietiden att jag är rädd att jag inte kommer hinna med allt om du förstår vad jag menar. Det känns som att det är mycket som kan bli fel. Men nästan alla som börjar ettan på gymnasiet brukar ha samma positiva inställning och är redo att träffa massa nya människor så det kommer nog göra att det flyter på ganska bra. 
 
Det är nästan lite roligt hur höga allas förväntningar (eller iaf mina) är på gymnasietiden, när det egentligen inte är sån stor skillnad från grundskolan. Visst, det är ny skola, nya vänner, ny klass och allt sånt. Men efter några månader är allt det gammalt om man säger så. Därför är den första tiden så himla viktig. För det är då du väljer hur du vill att resten av gymnasietiden ska se ut. Så lycka till alla ni som börjar ettan snart! ^^
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Guldviva

Tänkte bara tipsa om ett märke som gör otroligt fina smycken, perfekt till konfirmation, student, osv. Märket heter Guldviva och kommer från Åland. Vad jag vet så har de bara affär där men deras sida har webshop så det funkar ju ändå. Själv har jag ett halsband (första bilden till vänster) från märket som jag fick i konfirmationspresent, och det är hur fint som helst. Du hittar deras sida här
 
 

 
 
 
 
 
 
 

9 Augusti

Godmorgon! Jag sitter och kollar på ett avsnitt vänner och dricker te. Jag planerar att försöka bli av med min förskyldning idag. Min hals har bara blivit värre så jag ska dricka en massa te och bara ta det lugnt. Ha en bra dag!

 

?!

Har ni hört om Beyoncés nya frisyr?! Visst, allting klär ju såklart henne, men det är ändå synd! Än så länge gillar jag det inte men vi får se... Den här bilden bland annat la hon upp på sin instagram. 
 
 

Shopping

Kom hem från stan för nån timma sen. Blev kanske inte lika mycket shopping som jag hade hoppats på, men det är nog bara bra eftersom alla snygga höstkläder kommer ut snart. 
 
Jag fick iaf med mig ett svart basic linne, som funkar lika bra instoppat som utsläppt. Visar också träningsshortsen jag köpte några dagar sedan. Väldigt nöjd med båda inköpen. 
 
Linne - Ginatricot
Shorts - H&M
 
 

Mot stan

Ska snart dra iväg till stan med Kristin och Jasmine. Vi ska kolla runt lite och så bara. Är väldigt shopping sugen så jag hoppas att jag hittar något riktigt fint. Det är ju kul med nya kläder till gymnasiet. Börjar få lite ångest över hur snart jag börjar, är så nervös. Vi ses senare!
 
 

Simple Outifts

new look
 
new look by sannad featuring a petite maxi skirt
 

Goodnight

Blev ingen direkt uppdatering idag men jag hoppas att det inte gjorde något. Efter jag varit med bella, jassi och arri gjorde jag inte så mycket. Nu ska jag iaf lägga mig och sova snart. Får se vad som händer imorgon. Kram!

Längtar inte direkt tillbaks till Cypern, men den här bilden är ändå smått lockande.


7 Augusti

Hej på er! Jag har precis ätit lite brunch och senare kommer Jasmine, Bella och Ariana hit. Vet inte riktigt vad vi hittar på men vi har inte setts på jättelänge så det ska bli kul! Annars har jag inga andra planer för dagen. Om jag hinner ska jag lämna tillbaks jackan jag köpte igår. Vi ses senare!
 
 
 

Godnatt

Säger godnatt till er nu. Ska sätta på en film och dricka lite te. Sedan väntar sängen. Mys!


Blommigt

 
 

 
 
 
 
 

06-08-13

Hej på er! Idag har jag varit på allum ett litet tag. Köpte ett par träningsshorts och en jacka. Men jag ska nog lämna tillbaks jackan. Blev lite sugen på koftan på bilden också, kanske ska dit igen och köpa den.

Annars då? Jo jag mår inte så bra, har ont i huvudet och är snuvig. Har haft det så i flera dar nu, hoppas det försvinner snart. Kram!


Friends

Ååh, jag saknar mina vänner. Det är en superfin sommarkväll och är så sugen på att hitta på något. Men ingen är ju hemma. Har inte träffat någon sen jag åkte till cypern(!). Vad ska man göra istället då? Gick inte till allum för jag är för lat, så måste ju hitta på någoooooot. Aja, hoppas din kväll är bättre än min!
 
Bild i repris.
 

-

BWR
 
BWR by sannad featuring essie nail polish
 

Tangled

Har precis sett Tangled, eller Trassel som den heter på svenska. Har sett den förut men den är bara så mysig, en av de bästa animerade filmerna. Har inga planer för dagen, men kanske ska gå till allum eller nåt bara för att inte slösa bort en hel dag. Vi får se. Ha en bra dag!
 
 
 
 
 
 

Hemma

Hemma efter en lång dag i Falkenberg. Var inne snabbt på ullared och fick med det ni ser på bilden. Alltså en sport-bh, tuggummi, sminkborstar och ett nytt mobilfodral. Blev verkligen ingen lång tid därinne så jag hann inte riktigt gå igenom allt. Hade iaf en härlig dag och fick bada i svenskt hav för första gången iår. Jättevarmt ju!
 
 

Inte helt fel

 
 

Falkenberg

Just nu är jag påväg till falkenberg för att se en öis match. Vi ska åka en snabbis till ullared också när vi ändå är i närheten. Jag har packat badkläder eftersom det är bra väder och falkenberg har flera stränder, men vi får se om det blir nåt med det. Så kommer iaf dagen spenderas. Kram!
 
 
 
 
 
 
 

The notebook

 
 
 
 

Vardagslyx

Nu ska jag ta en lång och härlig dusch med hårinpackning, ansiktsmask, badsalt, shampoo osv. Ska ha på musik också. Såhär blir vardagen lyx!
 
 

3 Augusti

Godmorgon! Idag ska det bli bra väder så jag ska åka till min farmor och farfars pool nu på förmiddagen med några andra och bada lite. Hoppas vädret blir som lovat bara! Annars händer inte mycket. Typ alla mina vänner är bortresta så jag har ingen att vara med, därför blir det lite tråkig uppdatering. Ha en bra dag!

Sommarkväll

 
Härlig sommarkväll med god mat i trädgården. Snart ska vi ta ett kort kvällsdopp i kåsjön. 
 
 

Leopard

Leopard
 
Leopard by sannad featuring river island
 

Ceasarsallad

Nyttig, enkel och god lunch.
 
 
 
 
 
 
 

Ny design

Jag råkade hamna på en sida med några väldigt fina gratis designer och det slutade med att jag nu har en ny design som ni ser. Om du vill komma till sidan är det bara att trycka på en av länkarna som finns utplacerade på designen. Jag har inte ändrat headern, profilbilden, texten osv så det ska jag göra snarast. Men så länge får det se ut såhär. Jag hade tröttnat på min förra design och jag tycker att den här är väldigt fin så jag är iaf nöjd!
Ser lite konstigt ut med mina gamla inlägg eftersom bilderna är fel storlek nu men så får det vara med det. Ska göra i rätt storlek från och med nu såklart!
 
 
Om du vill får du gärna säga vad du tycker om den nya designen i kommentarerna :)
Godnatt
 
 

Shopping från Ayia Napa

 
Köpte lite småsaker i Ayia Napa. Flipflopsen (stavning) var ett måste eftersom mina andra tofflor gick sönder första dagen. Mascaran var också ett måste då min nuvarande är typ slut. Och man måste la bara skaffa sig ett litet armband när man åker på solsemester eller? Om någon undrar vad det gula är så är det en tvättsvamp, direkt plockad från havet typ. Sägs att den ska vara väldigt mjuk för hyn, får testas!
 
 

To die for.

Jag läser kenzas blogg, och jag tänkte bara dela med mig av några outfitar som hon har lagt upp på sin blogg. För det är det snyggaste! Jag måste bara ha den rutiga skjortan på första bilden. Eller de svartvita shorsten på andra. To die for.
 
 

1 Augusti

Va? Är det redan Augusti? Är det bara jag som tycker att det bara var någon vecka sedan man sa: Nu är det juli! Gud vad tiden går fort. På ett sätt är det synd att sommaren kommer till sitt slut men jag måste ändå säga att jag är rätt taggad inför hösten. Jag börjar ju gymnasiet. Alla fina höstkläder som kommer ut i affärerna är också ett stort plus ;)
 
Men sommaren får gärna hålla sig kvar ett tag till!