Slutar blogga

Nu slutar jag blogga på riktigt. Tycker inte att det är kul längre helt enkelt. Jag har gått över till tumblr så där får ni gärna följa mig (sannadahlin.tumblr.com). Jag har gjort nåt med inställningarna så länkar blir helt svarta men tryck på den svarta raden i parantesen så hamnar ni rätt. Annars heter den sannadahlin.tumblr.com. Hejdååå
 

Bra dag

Idag har jag blivit klar med julhandeln för iår så nu behöver jag inte tänka på det mer. Åt god lunch med mamma i stan och kom hem mätt och glad. Men det som gör denna dag så bra är att jag ska gå på Håkan nästa år! Var jättesugen på att skaffa biljetter och när jag såg att så många andra skulle gå kunde jag bara inte stå emot. Jag måste säga att jag faktiskt inte lyssnat på så många av hans låtar, men de jag har lyssnat på ÄLSKAR jag. Så nu ska jag droga håkan tills 7 juni då jag ska kunna alla utantill, haha. Är jättetaggad redan nu för alltid när jag lyssnar på hans musik blir jag sugen på att höra dem live, och nu ska jag det. Ska bli såååå kul!
 
 
 

Nyår - del två

New year tops
 
New year tops by sannad featuring lace tops
 

New years

New years eve
 
New years eve by sannad featuring short sparkly dresses
 

Foodporn

 

Glad lucia! (säger man så?)

Inte är det bara lucia utan också fredag den trettonde! Har idag spelat lussecupen som resten av polhem. Vi gick nästan vidare till semi, men längre än så blev det inte. Var iaf väldigt kul och nu sitter jag utmattad hemma efter att ha tagit en dusch. Ska iväg till en klasskompis ikväll, så blir inte så värst mycket luciafirande. 
 
Förresten. Är lite rädd att alla mina bilder på datorn och photobooth har försvunnit för när jag öppnar något av programmen så säger den att jag ska välja eller skapa ett nytt bibliotek. Och jag kan inte hitta något som skulle kunna vara det jag hade innan. Hjälp! 
 
Har tyvärr inga bilder då.......

DrömDrömDröm

Alla finns att köpa på nelly.com

+

countdown
 
countdown by sannad featuring mitten gloves
 

Min önskelista

Wishlist
 
Wishlist by sannad featuring a california king bedding
 
Bilderna är inte de exakta grejerna.
 
Klassiskt lakanset// Flanell pyjamas// Ögonskuggspalett// Bronzer eller sculpting disk// Morrocanoil light// En större necessär// Iphone5 hörlurar

Andra advent

Uppdatering. Har de senaste dagarna varit i skolan, gått på släktkalas, julshoppat pyttelite, pluggat, varit på tjejmiddag aa lite annat också. Så då vet ni det!
 
Idag har jag bara städat och typ lyssnat på julmusik. Måste dock läsa för är lite efter i en bok som ska vara färdigläst nästa vecka. Imorgon är det måndag och det känns faktisk inte så jobbigt bara för att det typ är sista riktiga skolveckan innan jullov. Jag slutar på onsdag näst nästa vecka så det är rätt så tidigt! Jag får inte glömma att ta vara på denna tiden nu, bästa tiden på året! Puss och kram.
 
 

Mysiga vinter

 
 

Snöööö

Äntligen snöar det! Är så glad hihi. Men om jag kanske skulle prata om något annat än snö på denna bloggen...
 
Idag har jag haft en gosig dag. Hela veckan har faktiskt varit väldigt mysig. Vet inte om det är julkänslorna som gör det eller om det är något annat. Har suttit nu typ hela eftermiddagen och pluggat samhäll och nu är jag äntligen klar. Har inte prov förrens på tisdag men känner inte för att plugga under helgen. Så nu blir det bara bra grejer i helgen. Ska på två kalas/middagar i helgen och dessutom tror jag att jag ska börja med julshoppingen nu. Tycker det är så kul! Nu ska jag ta en dusch och sedan försöka gå och lägga mig hyfsat tidigt. Puss. 
 

Pluggish

Nu har jag slått rekord. Har skjutit upp plugget tills nu. Och har inte gjort något vettigt sedan jag kom hem. Riktigt bra jobbat! Så nu kommer jag få mycket mer att göra resten av veckan.. Aja har en kopp te att gotta mig med iaf. 
 
Idag poppade en väldigt trevlig nyhet upp på min mobil. En snöstorm är påväg till Sverige och det kan bli upp till 3 dm snö. Hoppas! Haglade sjukt mycket förut så det är ju ett gott tecken. Tror jag. Puss o kram!
 

=

Miniskirts
 
Miniskirts by sannad featuring a black feather skirt
 

Första december

I helgen har två av mina kusiner bott hos oss så har mest varit med dem under helgen. Har haft en väldigt julig första december med glögg, julmusik, saffransbullar, juleskum och mer. Detta är verkligen bästa tiden på året. Imorgon är det måndag igen, men tror inte att det kommer bli en så jobbig vecka för vi har inte så mycket läxor, bara några veckor kvar till jullov också! Bra tider. Puss.