Kan man vara mer taggad?

 
20 - 11 - 2013
 

Just nu

 

Brev

Jag har bestämt mig för att jag ska skriva ett brev till mig själv som 20 åring. Jag tror att när man sedan blir tjugo och läser brevet blir det antingen väldigt roligt eller kanske ett wakeup-call. Vem vet? Jag tycker iaf att det låter väldigt spännande så jag ska sätta mig och skriva ett brev till mig själv om fem år. Bara ett litet tips på något du kan göra om du inte har något annat för dig!
 
 

Cypern - Del 2 - Kamerabilder

 

Cypern - Del 1 - Mobilbilder

 
 
That pretty much sums it up. 
 

Borta bra men hemma bäst

Gud vad det var tråkigt att flyga igår, kändes som en evighet. Att komma hem från en resa och få lägga sig i sin egna säng måste nog vara det goaste man kan göra. Nu ska jag göra iordning inlägg med bilder från resan och sedan ska jag packa upp resväskan. Idag blir helt klart en degdag. 
 
 
 

We Heart It

Älskar hemsidan We Heart It. Många har säkert hört om det men det är iaf typ massa fina bilder som man "hjärtar". Så man får ett eget inspirationsgalleri! Drömmer mig bort. Bästa sättet att få reda på mer om en person (näst efter att fråga): Gå in på personens WeHeartIt! Ens sida definerar en själv på ett sätt. 
 
 
 
 
 

Försenat

Vårt flyg är 8 (!) timmar försenat. Så vi har flyttat till ett annat hotell under dagen. Kommer hem efter tolv inatt istället. Aja nu ska jag hoppa i poolen medan vi väntar.

Snart i Sverige

Idag kommer jag hem till Sverige! Vill inte lämna värmen. Men förhoppningsvis blir det inte för kallt där hemma heller. Vill bara njuta till fullo av de sista veckorna av sommmarlovet, innan jag börjar GYMNASIET. Herregud vad det ska bli kul och spännande. Är så förväntansfull! Vi ses snart, skrivandes hemifrån. 
 
 

Yellow

Yellow
 
Yellow by sannad featuring short tube dresses
 

Hola amigos

Hej! Har precis ätit och sitter kvar på restaurangen. Klockan är snart tolv här. Helt galet vad sent vi äter asså, har ätit middag senare och senare för varje dag som går. I alla fall.. Idag har jag fått typ solexem! Fick miniblåsor vid halsen och så. Lite tråkigt för fick typ skrubba bort lite av min bränna. Men syns inte så tydligt så det gör inget! 
 
Var på Nissi beach idag, som är typ party beachen. Men imorgon när det är vår sista heldag ska vi ligga på den vanliga, lugnare stranden. Kommer hem på måndag eftermiddag! Vi ses.

 
 

Musik

 
 
 
 
 

10 om mig

- Jag kan inte sova mitt på dagen, måste vara kväll liksom.
- Hatar att sola, blir bara FÖR varm och uttråkad. Badar så mycket hellre. 
- Om jag var tvungen att äta samma sak hela mitt liv hade jag valt grillad lax och potatis.
- Jag är den mest ofotogeniska personen jag vet.
- Jag är väldigt långsam på att äta glass. Kommer inte ihåg senaste gången jag inte var sist med att äta upp. 
- Jag vill så gärna leva som avatar på pandora. Var deprimerad efter jag hade sett den filmen.
- ÄLSKAR créme brulee.
- Jag tackar aldrig nej till att spela sällskapsspel.
- Kan äta hur mycket som helst av Jensens Böfhus såsen.
- Önskar så ofta att jag var född i New York. Så många möjligheter. 
 
 

ATM

Sjukt bra med internet på stranden! 

Green

Green
 
Green by sannad featuring topshop
 

Sverige - Tyskland

Sitter på en restaurang och kollar på sverige-tyskland samtidigt som vi lyssnar på lite livemusik. Snart ska vi gå vidare till en glasskiosk och ta lite efterrätt.
 
 

American vintage

Enkelt men riktigt fint. Finns att köpa på design only bland annat.American vintage
American vintage by sannad featuring summer dresses
 

At the beach

 
Idag ligger vi på en mindre strand och njuter av det vackra vädret och vattnet. Jag är helt starstruck över att de har internet på stranden, tjoho! Har igentligen inte så mycket att säga utan tänkte bara säga hej. Men nu ska jag hoppa i vattnet och svalka mig lite. Kram!
 

Internet

Som ni kanske märker så har jag inget internet på hotellet. Men nu sitter jag på en restaurang med gratis wi-fi så jag passade på att skriva ett litet inlägg. Om jag hamnar på någon annan restaurang med wi-fi under veckan ska jag försöka uppdatera igen!
 
Idag har vi iaf varit på stranden typ hela dagen och jag har lyckats få en helröd bränna över hela kroppen. Ska försöka få det röda till brunt under veckan! Det är varmt i både luften och vattnet här. Men jag har hört att det ska bli 42 grader på torsdag så jag får ta vara på de "behagliga dagarna nu! 
 
Men nu kom min mat så måste säga hejdå!

Longboard

Har varit sugen på att skaffa en longboard ett tag nu. Verkar så mysigt att typ åka på sommarkvällarna osv. Dock tycker jag att det är så svårt att stanna, haha. Så är lite tveksam, känns som jag skulle ångra det snabbt efter jag köpt den. Men kanske kommer köpa en i framtiden. Vi får se.
 
Dessa bilder gör ju en inte mindre sugen iaf...
 

Classic white

White
 
White by sannad featuring leather wedge sandals
 

Victoria's secret - Beach

Victoria's secret beach
 
Victoria's secret beach by sannad featuring victoria secret bikini
 
 

Mot Cypern

God(jättetidig)morgon!
 
Detta är såklart ett tidinställt inlägg skrivet igår för jag är ganska säker på att jag just nu typ somnar vid frukostbordet. Snart drar jag iväg med familjen till Landvetter för att åka till Cypern. Vi kommer att bo strax utanför Ayia Napa. Låter typ som att vi ska festa och allt men vi bor tillräckligt långt utanför centrum för att inte påverkas av allt liv i stan. Har sett bilder på stranden och herregud vad det är fint och helt genomskinligt vatten typ. Jag är så taggad! Vårt flyg går typ 7 på morgonen så vi kommer nog fram till hotellet ganska tidigt, hinner säkert med att bada och så redan idag. Åååh ska bli så härligt. 
 
Jag kommer hem igen om en vecka, på måndag. Så under veckan jag är borta kommer det, minst en gång per dag, komma tidinställda collage och annat. Men ska försöka uppdatera någon gång därifrån också. Tror bara att det kommer finnas internet i lobbyn så vi får se. Men eftersom jag inte har med någon dator kan jag inte föra över bilder från systemkameran, så om jag uppdaterar blir det med mobilbilder så ni vet.
 
Ha det gött, det ska iaf jag!
 
 
 

Goodnight

Nu kör vi. Klockan står på typ 4.

Men innan mina få timmar sömn: FRIENDS.


Färdigpackad

Har typ packat klart för ett tag sen, fast har gjort massa annat imellan. Helt plötsligt kommer jag på mig själv med att sitta och leta efter nya låtar på spotify, och nästa sekund kollar jag på Sverige - Island, haha. Aja nu är jag iaf klar och sitter och fixar lite inlägg till bloggen. Det var allt jag hade att säga för stunden, kram!
 
 
 
 

21 juli

Godmorgon!
Idag är planerna att packa till Cypern. Tar hur lång tid som helst för mig för jag typ ska prova alla "outfitar" och hålla på. Ikväll ska vi på middag hos några grannar så tills dess måste jag iaf vara klar. Men nu ska jag sätta igång, vi ses senare!
 
 

Dagen

 

Vädret (!)

Godmorgon! Är påväg till bussen för att åka till delsjön med Jasmine. Det är sååååå bra väder idag! Ska bli hur gött som helst! Blir nog sista gången jag träffar Jassi innan jag åker till cypern! Ska nog bli en riktigt härlig dag. 
 
Har på mig en söt jumpsuit från Nelly.com. Har typ aldrig använt den men tyckte det passade idag. Hejsvej!
 
 

Myskväll

Har haft en mysig kväll med Jasmine. Vi åkte in och kollade lite på en match på heden. Sedan gick vi typ bara runt i stan bland allt folk och snackade.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt vänner och äta lite godis som jag köpte. Godnatt!


Bada

Kom precis hem från att ha kollat på en massa fotboll i stan. Ska kanske tillbaka ikväll. Men nu ska jag åka över till min farmor och farfar för att ta ett snabbt dopp i deras pool. Jippi sicken bra idé! 
 
 

19 juli

Sitter just nu och kollar på en match mellan något engelskt och något mexicanskt lag med Lisa. Ska nog kolla på fler matcher senare men börjar bli lite hungrig så kanske får äta något först. Vi ses senare! 
 

The black jack

The black jack
 
The black jack by sannad featuring a zip jacket
 
 

Heden

Sitter på bussen påväg hem från Heden. Var inne och kollade på några matcher med jasmine, kristin, frida och dena. Nu ska jag iaf hem och äta för dör av hunger. Så hoppas det är något gott.
 
Musik i öronen.
 

The end

Nu är det slut för oss i Gothia för detta året. Det blev 0-0 och sedan straffar. Jämnt men de vann. Satte iaf min straff så därför kändes det mindre som ett nederlag! 
 
Nu sitter jag i sängen efter en dusch och ska dricka en kall cola. Tar en liten paus, klockan är ju bara halv elva! Senare tror jag att jag ska åka in och kolla lite andra matcher. Vi ses!
 
 

ZARA - skor

ZARA - skor
 
ZARA - skor by sannad featuring leather shoes
 
 

GLAD

Nu sitter jag i bilen påväg hem efter en svettig match. Det var hur varmt som helst! Matchen skulle avgöra om vi skulle komma till A- eller B-slutspel. Och vi vann med 1-0. Är superglad! Visst kanske chanserna att komma långt är bättre om man kommer till B men det är ju såklart gött att komma till A. Nu ska jag ta en lång dusch och äta mat. Sedan får vi se. Imorgon ska vi spela klockan 8 så det blir tidig uppgång.


Dag tre

Nu ska jag åka iväg för att spela match. Senare match idag så fick lite sovmorgon, tjoho! I eftermiddag vet jag inte vad som kommer hittas på. Ha en bra dag!
 
 

På bussen hem

Påväg hem från vanja. Vi åt massa gott och snackade så det var en mysig kväll.
 
Imorgon möter vi det sista laget i vår grupp I gothia. Godnatt!
 
 

Chilulu girls

Hemma efter en förmiddag av fotboll. Vi mötte Chilulu girls från Zambia och fölorade med 3-0. Ett mål hade varit rättvist men inte tre. De var iaf väldigt roliga att spela mot så även om man blev besviken var det rätt lag att förlora mot. Kollade sedan på lite andra matcher och åt glass. 
 
Ikväll ska jag till Vanja, tror det blir middag och så. Blir säkert trevligt! Men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra mig iordning. Vi ses! 
 
Tyckte det var coolt att vår match var en av de utvalda sevärdheterna idag. Tihihi.
 

Gothia invigning

Nu är jag hemma från invigningen! Den var bra, lite bättre än förra året kanske. Var mest imponerad av den grymma vågen som hela publiken gjorde haha. Tyckte dessutom att typ en 14-åriga killen som sjöng duett med en annan var riktigt bra.
 
Nu ska jag snart lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon igen, för att möta ett lag från Zambia. Är riktigt taggad så det ska bli kul. Hoppas vi får en till vinst! 
 
 

wiiiieeee

Vann mot Bossekop med 4-2. Härlig vinst! Nu har jag duschat och ska äta lunch.
Ikväll är det invigning på ullevi!
 
Bildbrist.
 
 
 
 

Dag ett

Tänkte bara kika in och säga att idag spelar vi vår första match, mot något norskt lag. Hoppas hoppas hoppas att vi vinner! Detta året ska vi komma långt.

Men nu måste jag fixa massa saker innan jag åker iväg. Hejdå!


Kvällen

Har precis ätit "middag". Blev bara lite nachos med ost och salsa, men det funkar! Ikväll ska jag lägga mig tidigt för att inte vara för trött när jag vaknar imorgon. För då är första dagen av gothia! wiiiiieeee så taggad. Sträckte mig dock en aning på träningen förut men tror inte att det ska blir ett problem! 
 
Nu ska jag iaf äta en kanelbulle och kolla på bästa serien genom tiderna: New girl. 
 
 

RIP Cory Monteith

 

Hemma

Nu är jag hemma och har precis gjort mig iordning för inskriving och träning. Nu måste jag snart äta. Vi ses!
Lite fler bilder från landet.
 
 
 

Hejdå skåne!

Nu packar jag och pappa ihop våra saker och lämnar skåne. Jag ska på inskrivning för gothia cup kl 14 så det är därför vi åker tidigt. Efter inskrivningen har jag träning också. Så det är planerna för dagen än så länge.

Sen blir det gothia cup de närmaste dagarna!


Dagen

Hej! Idag har jag spelat kort, fia med knuff, crocket, kubb och ännu mer. Alla vi som är här älskar att spela spel så det blir såklart mycket spel då. Fine by me!
 
Vi har badat igen, sista badet tror jag eftersom vi åker hem imorgon. Vi har dessutom varit och köpt lite choklad i "byn" idag som jag ska äta till fotbollsmatchen ikväll.
 
Nu har vi ätit lax, plus grillade marshmallows till efterrätt och snart blir det mer kortspel och som sagt ska vi se Sverige - Finland också.
 
Hoppas du har haft en lika mysig dag som jag!
 

Purple

Purple
 
Purple by sannad featuring proenza schouler
 

Badat

Är tillbaka i huset efter att ha cyklat och badat! Ska nog bada igen lite senare. Här är iaf lite bilder. 
 
 

Sova

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Imorgon hoppas vi på bra väder så att vi kan bada en eller två gånger. Tror inte vi har några direkt planer annars. Goa dagar! Ska försöka uppdatera imorgon också. Godnatt!


På landet

Hej! Sitter just nu och spelar fia med knuff med mina kusiner i väntan på middagen. Ska bli grillat, mums.
 
Idag har vi mest spelat spel, fikat och lite annat. Förutom när vi barn cyklade iväg på rostiga cyklar till sjön och badade. Det var ganska varmt i vattnet så det var mysigt! 
 
Nu väntar som sagt grillat och sedan ska vi spela en omgång monopol allihopa. Jag tror att alla förväntar sig vinst, så det finns risk för krig haha. 
Vi ses!
 

11 Juli

Godmorgon!
 
Jag ska snart åka till mitt land och blir borta tills lördag eller söndag. Jag vet inte riktigt hur bra mitt internet kommer funka där borta så om det inte blir någon bloggning beror det på det. Men vem vet, det kanske funkar hur bra som helst, och då ska jag försöka uppdatera så mycket som möjligt. Men nu ska jag upp och äta frukost och sen bär det av till Skåne. Ha det bra!
 
Bild från landet, många år sedan.
 
 
 

Sverige - Danmark

Nu ligger jag i sängen och ska strax sova. Det blev en kul kväll. Först så gick vi till någon tapas restaurang typ, åt bland annat tacosarna som är på bilden. Sedan gick vi till clarion post hotel eller vad det heter och drack lite kaffe (inte jag) och väntade på att matchen skulle börja. På ullevi var det fullt ös och det var en rolig match att kolla på. I början var det typ en invigning för dam EM också. Det blev 1-1 men jag tror alla är besvikna på Sverige som missade TVÅ straffar. 
 
Nu ska det bli skönt att gå och lägga sig, godnatt!
 
 

Nytt

 
Shorts - Bikbok (rean)
Tee - H&M
 

10 Juli

Hejsan! Nu är jag inte jätteglad för att det är blåsigt och grått ute :(
 
Idag ska jag packa, det blev inte av igår , sedan ikväll så ska hela min familj äta middag på stan för att sedan gå och se en dam-EM match på ullevi. För det är ju i Sverige iår. Vet dock inte vilka lag som spelar.. Hoppas verkligen att vädret blir bättre tills dess.
 
random bild
 
 

Glass + grädde + "chokladjordgubbsås"

 
 
 

Hemma

Nu är jag hemma från stan. Fick med mig två saker som jag kommer visa i något senare inlägg. FIck värsta sommarkänslan idag, tror inte att man kunde göra situationen mer somrig asså. Jag och Amanda stod och åt glass, i shorts, och lyssnade på några som spelade musik. Samtidigt var det strålande sol och någon blåste bubblor ut i luften. Var som ett sagoland. 
 
Nu ska jag börja packa lite smått inför i övermon då jag åker till landet. Dock ska jag bara packa för tre dagar haha.
 
Goaste glassen på länge!
 
 

Jensens

Har precis ätit god lunch på jensens med amanda. Vi har inte köpt något än men jag har hittat både en fin t-shirt och ett par shorts på hm men vet inte om jag ska köpa de. Snart ska vi ge oss ut på stan igen. Som är förvånadsvärt tom, inga köer någonstans typ.


Till stan

Är påväg in till stan med buss för att möta upp amanda. Ska kolla på lite saker och så. Tror vi kommer äta något också. Är super bra väder så ska nog bli en härlig dag!


Summer white

Summer white
 
Summer white by sannad featuring essie
 

USA 2011

Resan med flest minnen. Vill tillbaka.
 
Vi började resan i New York, då vi bodde hos min moster, som bor i New Jersey. Efter det flög vi till San Fransisco. Vi bilade sedan till LA, till Las Vegas och tillbaka till LA.
 
De flesta bilder talar för sig själva, men om du undrar vad det är för hus som jag tog kort på innan de korten från Las Vegas så är det från när vi var på Universal studios och åkte på inspelningsplatsen av Desperate Housewives. :)
 
 

Några veckor framöver

Är så taggad inför resten av sommaren.
 
11-13 juli ska jag vara på landet. Och det ska bli bra väder, tjoho!
 
14-20 juli spelar jag gothia cup, ska bli så kul!
 
22-29 juli är jag på härliga cypern.
 
Sedan är det några veckor kvar på sommarlovet som jag ska fylla med förberedelser inför gymnasiet och massa skoj!
 
Bild från landet 2012
 

Nike air

Hade gärna skaffat ett par asså. Så coola. 
 
 
 
 
Nike air
 
Nike air by sannad featuring nike athletic shoes

ikväll

Har kommit hem från ett släktkalas fullproppat med mat, tårta, godis och chips. Som i går då. Så nu känner jag att jag inte borde äta något sött på en vecka, men jag vet själv att det inte kommer funka. Åt iaf helt gudomliga tårtor, bland annat en fläder-mousse tårta. Åhh va god den var! 
 
Nu sitter jag i min säng och tänker att jag ska sätta på en film om jag hittar någon jag vill se. Annars får jag typ kolla på vänner eller new girl. Det funkar det med! Godnatt
 
Hittade precis en bild i iphoto. Asså det är något med tassar som är såååå sött, haha. 
 
 
 

blir gärna begraven i en av dessa..

cosyyyy
 
cosyyyy by sannad featuring a hooded pullover
 
 

07-07-2013

Godmorgon! Var som sagt hos dena igår med indra, vanja, jasmine, amanda, jonna och dena. Det var mysigt! Kom hem för ett tag sen och har ätit frukost. Senare ska jag åka för att fira min farmor som fyller år. 
 
Drömbordet.
 

Till dena

Är påväg till bussen för att åka till dena och sova där med några andra. Ska bli kul! Åt typ middag för en minut sen och gick sedan för att hinna med bussen. Så jag har håll, även om jag inte sprang. Damn.


hemma

Kom hem från golfen för ett tag sen. Har precis ätit lunch och nu ska jag... hmm.. göra något annat.
 
 
 

Golf

Sitter just nu och äter frukost. Ska snart ut och spela golf, för typ första gången detta året. Vissa kanske tycker att golf är lame men det är väldigt kul måste jag säga.

Senare ikväll tror jag att jag ska sova hos dena med några andra. Vet inte om det blir av eller inte men jag hoppas det!

Ha en bra dag!


Angående polyvore..

Ska sova snart för ska golfa imorgon, någorlunda tidigt. Men tänkte bara kika in och berätta att jag nu vet hur man länkar collagen jag gör i polyvore så att man bara kan trycka på bilden för att se vart allt är ifrån. Så nu vet du det. Annars då? Händer inte så mycket, men jag är sjukt trött så ska bli skönt att få sova nu. Tror dock att jag ska kolla ett avsnitt new girl först. Älskar den serien asså. Godnatt
 
 
 

River Island outfit

River Island
 
River Island by sannad featuring river island

Café

Sitter på ett litet café i Kungälv med mamma. Vi har besökt några småaffärer och köpt lite godis osv. Vi var också på Göteborgs Kex fabriken. Där köpte vi massa ballerina kladdkaka och så för typ 5 kr per paket. Nu ska jag fortsätta äta min panini och sen ska vi dra oss hemåt.


05-07-2013

Godmorgon! Idag ska jag och mamma åka till kungälv. Min syster lisa behöver nämligen skjuts fram och tillbaka till en grej så vi ska vara kvar där under tiden. Vet inte riktigt hur det kommer bli. Ska försöka hitta på något kul!
 
Hittade nyss den här bilden i mitt kameraalbum. 12/12-12 12:12. Bildbrist.
 

Vad hände?

Hann kolla en kvart på filmen innan min mobil ringde. Då var det tydligen så att de var planer på att vi skulle vara hos kristin ikväll. Så jag drog på mig kläder och gick ner till henne. Blev en liten annorlunda kväll gentemot vad jag tänkt mig, men det var bara trevligt. Nu är jag iaf hemma och ska sova. Imorgon ska jag upp ganska tidigt. Godnatt

mys

Har tränat, ätit middag och duschat. Nu sitter jag nergossad i min säng med en kopp te och kanelbullar. Tänker se "I give it a year". Vet inte om den kommer vara bra eller inte. Hoppas din kväll blir lika mysig som min.
 
Bild från häromdan
 
 
 

Förbereder

Har suttit och gjort iordning en massa inlägg som nu ligger i utkastet. Ska försöka spara de tills att jag åker utomlands då jag ska fixa tidinställda men vet inte om jag kommer kunna hålla det löftet. Om jag får brist på andra inlägg kanske jag använder ett eller två av de.
 
Om ett tag ska jag dra på mig träningskläder. Förra fotbollsträningen räknas nästan inte ens som som träning, vi var fem stycken och vi typ gjorde några skottövningar. Men det var kul ändå! Vet inte om jag hoppas på en till sådan eller om jag känner för att träna på riktigt. Får se hur det blir! 
 
Sneak peak på några av inläggen som kommer i framtiden, hehe.
 
 
 

Lunch

Har precis ätit pannkakor. Tänkte bara tipsa om en grej som jag har gjort några gånger: När du har hällt i smeten i stekpannan, häll på lite hackad choklad. Gott!
 
Misslyckades ganska stort med den första..
 
 
 

På bussen

Sitter på bussen påväg hem från att ha kollat på en handbollsmatch med jasmine, vanja och indra. Sävehof vann! Ska kanske in igen senare idag och kolla någon mer match men vi får se.

Jättekul bild.
That awkward moment när man tar en bild på bussen och ljudet är på...


Frasse

Sjukaste, jag ba: hmmm vad ska jag blogga om. Kollade igenom lite bilder och kom fram till att jag inte visat bilder på frasse. Fast sen så tänkte jag att det kanske är roligare att blogga om det på hans födelsedag, hehe. Och så ser jag datumet och så ÄR det hans födelsedag. Helt ärligt what are the odds?? Grattis Lillebror!
 
 

tjoho

Nu har jag internet igen! Jag kan berätta att under min långa tid i vildmarken hann jag göra detta: 
 
- Vänta på att få ett liv i candycrush, spela upp livet och vänta igen
- Studera min katts betéende 
- Vika ett flygplan
- Akrobatik level 1
 
Kul dag det här...
 
 
 
 
 

No internet

Åååh jag blir så sur. Några arbetare gräver upp våran framsida för typ tionde gången för att fixa sladdar och sånt i jorden. Och allting förstörs. Men värst av allt så fungerar inte vårat internet, är inne på mitt 3G nu. Blir så trött.

Försöker få mig på bättre humör. Tihihi....


Uppdatering...

Förlåt för tråkig uppdatering. Det händer inte jättemycket just nu så det blir lite mer collage osv. Men jag hoppas det duger! Ska iaf försöka uppdatera om min dag en gång om dagen.
 
Idag har jag inte hunnit göra något speciellt än och jag vet heller inte vad jag ska göra senare. Men jag tycker om sånna dagar så det är luuuugnt. Ha det bra!
 
 
 

The perfect Jumpsuit

 

Essie


Sommar

 
 

Partille cup

Sitter nu på bussen påväg hem från stan. Har kollat på lite kläder och såg min kompis Bellas match. De vann så det var ju kul! Men efteråt började det hagla och allt så jag tog mig till bussen för att åka hem.


02-07-2013

Hej! Kom ganska precis hem efter att ha sovit borta. Just nu sitter jag och äter god frukost och kollar på ett avsnitt av New Girl. En annan grym serie som jag inte tog upp i bloggen. Så rolig! Idag står inget annat på schemat än träning. Ska bli jättekul att träna, är taggad för första gången på typ en månad. Ha en bra dag!
 

bullaarrr

Idag har jag inte gjort mycket. Har bara bakat bullar, mums. Men senare ikväll efter jag har ätit middag och så ska jag vara med vänner. 
 
 

River Island

Åååååh vad jag har blivit kär i River Island. Kommer ihåg att när jag var i London för ett tag sen så var jag inne i affären och tyckte att det var helt okej men nu är det drömmen. Finns hur mycket fina saker som helst. Bland annat hittade jag dessa finisar.
 
Obs, den vita fick tekniska problem, har inte beige färg på i verkligheten. Om ni undrar..