-

Cosy
 
Cosy by sannad featuring a red shawl
 

Spanska

 
Har spanska just nu och sedan slutar jag för dagen. Asså spanska är galet tråkigt på polhem, har ingen bra lärare. Aja vi ses senare!
 

Harry potter

Jag blir påriktigt ledsen när jag tänker på Harry potter. Efter så lång tid, och så blir det inget mer. Önskar varje dag att Hogwarts var påriktigt.. Så därför blir jag glad när jag tänker på att jag faktiskt inte har läst böckerna! Så jag har nu reserverat första boken och ska läsa den inom snar framtid, på engelska. Är jättetaggad för första gången på att läsa! 
 
 
Kärleeeeek.

Söndag

Snart slut på helgen.. men det känns inte alls så jobbigt med måndag imorgon bara för att veckorna går så SJUKT snabbt just nu. Idag är min hjärna överallt, ville göra massa olika saker idag och bara för det gjorde jag inget. Var sugen på att baka en tårta, så jag skrev ut lite recept, och sedan gjorde jag något annat hahah. Jag är lite borta idag. Jag tror att det är det att jag brukar ha massor att göra på söndagar inför skolveckan, men jag har typ inga läxor än så länge så jag är lite rastlös och förvirrad. Haha jag får en dag utan planer att låta komplicerad. Nej nu ska jag hitta på något vettigt. Vi ses!
 
 

Gör egna bars

 
Jag blir alltid hungrig i skolan innan lunchen och vill gärna ha sånna bars som finns att köpa, men de är ju väldigt dyra, så förra helgen bakade jag egna. Så tänkte lägga upp det väldigt enkla receptet om det är någon som skulle vilja pröva. Dessa blev väldigt söta, vilket jag tyckte om, så om du inte är jätteförtjust i söta saker kan du ju ändra på mängden socker osv. 
 
Häll upp cirka 8 dl av olika torra ingridientser som till exempel flingor, havregryn, bär, nötter, kokos, osv i en bunke. Jag hade i k-special flingor, mandlar, hasselnötter och havregryn. 
 
Koka upp (viktigt att det verkligen kokar) 1 dl sirap, 1 dl socker och 1 dl grädde, tills det blir tjockt. Blanda ner "krämen" i bunken med de torra ingridientserna. Tryck ut hela degen på en oljad plåt och låt stå kallt ett tag. Skär sedan upp i lagom stora bitar. Klart!
 

28 september

Godmorgon! Denna morgonen myser jag lite väl mycket med mina fina sockor. Idag tror jag blir en bra dag! Det är höstmarknad i Sävedalen vilket jag typ alltid går på för det är så mysigt, så kanske ska dit en stund om jag hinner. Sen ska jag på släktkalas klockan fyra. Myslördag! Puss.
 

Onyttig

Efter att vi hade varit på rhöska museum gick jag, astrid och Emmy från vår klass till ett cafe och fikade. Måste verkligen börja äta lite nyttigare nu asså, äter pizza, godis, bakelser och dricker läsk hela veckan lång ju... Nu är jag hemma och bara degar. Ska fortsätta kvällen så också! Puss.
 

Just nu

 
 

27 september

 
Snart är det redan oktober, och det märks, är riktigt kallt ute nu. Tiden går jättefort, varje fredag tänker jag samma sak för det känns som att det precis var fredag. Men det är ju bra! Idag har jag inga planer än så länge förutom skola, får se om något kommer upp. Ska till något museum idag för ett studiebesök också. Ha en bra fredag!
 

HIMYM

Sitter och kollar på de nya avsnitten av How i met your mother och äter lite mellanmål. Ska nog träna ikväll, annars händer inget. Tråkigt inlägg men jaja. Kram. 
 

11

- Älskar saker som är i en mindre skala än vanligt. Alltså till exempel mini köttbullar, en pytteliten burk eller minicupcakes. 
- Jag äter inte ketchup, förutom till pommes frites.
- Jag vill flytta till London eller New york när jag blir äldre. 
- När jag blir riktigt arg har jag jättelätt till att gråta.
- Någonting jag gärna skulle bli är en känd youtubare. Göra roliga videor och bara bjuda på sig själv!
- ÄLSKAR smulpaj.
- Jag har sett/ser alldeles för många serier: Gossip girl, Legend of the seeker, Desperate housewives, Friends, HIMYM, New girl, PLL, Sherlock, KUWTK, Glee, Vampire Diaries och Prison break. (!)
- Älskar att ha på mig kjol, ändå har jag bara typ två stycken.
- Jag kan typ alla High school musical låtar utantill. 
- Jag tycker helt klart att fredag är veckans bästa dag.
- Om jag hade fått spola tillbaka tiden till när jag valde språk i skolan, hade jag valt franska istället för spanska som jag valde.
 
 

Danmark

Bilder från dagen. Alla naturbilder är från lousiana, var som sagt superfint läge! Hihi, brydde mig typ inte om själva utställningen. Mysig dag iaf!
 

Snart hemma

Är påväg hem och tror vi är framme om typ en halvtimma. Utställningarna var la sådär men resan var kul! Det stället där luisiana (en av utställningarna) låg på var hur fint som helst så skulle nästan tipsa om att åka dit bara för själva stället. Just nu är jag ganska trött och varm, har blivit väldigt varmt på bussen nu på slutet. Vi ses snart!
 

25 september

Det är iskallt ute idag, och bussen är inte direkt varmare så här sitter jag och fryser. Jag får hoppas att det är lite varmare i Danmark så jag överlever! Fast jag vill ändå att det ska bli kallare för jag vill ha höst och vinter men ändå, 1 grad? kram.
 

Blablabla

Har precis dushat efter att ha varit på träning, det var riktigt gött att träna idag så nu känns det bra i kroppen. Idag har jag köpt godis och dessutom plockat ihop en sån där sallad på ica inför imorgon då båda teknik klasserna ska till danmark! Vi kommer åka dubbeldäckare klockan åtta från operan i stan och vara hemma igen på kvällen. Resan är ganska lång så det blir inte jättelänge vi stannar i Danmark. Vi ska iaf på museum och utställning och så, tror det kommer bli kul! Men vi hörs mer imorgon. Puss.

Lång håltimma

Hej på er! Glömde gympaskorna hemma idag så jag har tre och en halv timmars håltimma tills sista lektionen. Så har precis suttit och pluggat lite med några andra som inte heller är med på gympan och nu ska vi äta lunch. Gött väder idag! Puss.
 



Lunch

 
Har precis ätit lunch på sannegården. Hade redovisning förut vilket gick bra, äntligen över. Vi ses senare!

Godmorgon

Godmorgon! Är på bussen påg till skolan. Är nervös inför redovisningen idag men det ska nog gå bra, ska bli så skönt när det är över. Efter skolan måste jag se på film, låter jättekonstigt att säga så men det är sant. I helgen hyrde vi nämligen en film på apple tv vilket gör att man får 48 timmar på sig att se den, men sen funkade det inte så nu är det liksom tidspress på att hinna se den, hehe. Så ska försöka hinna med det när jag kommer hem. 
 
En söt bild så här på morgonen.
 
 
 

Drömresan - tävling

 
En av mina fovoritstäder på jorden är helt klart London. Jag är sååå inne på att flytta dit i framtiden eller att plugga där. Jag har varit där en gång innan och jag känner bara att jag inte klarar av att inte vara där länge till. Älskar verkligen allt med den staden. Människorna, accenten, shoppingen, vädret, naturen, storstaden, maten, bussarna, allt. Jag vill verkligen åka tillbaka dit, även om det så bara skulle vara för en dag, så snart som möjligt! Tänk att bo där och bara ta tunnelbanan någon hållplats och så är man på Oxford street eller Picadilly Circus, dröm. En av världens mysigaste städer!
 
Jag är med och tävlar hos Momondo för att vinna min drömresa! Var med du också, klicka bara HÄR!

Gillar inte dig söndag

 
Söndag känns verkligen inte som helg, har redan måndagsångest. Idag måste jag plugga typ hela dagen vilket känns jättetråkigt. Men jaja. På eftermiddagen har jag dessutom match så jag borde börja med plugget så snart som möjligt. Kram!
 

Dröm

Fall
 
Fall by sannad featuring juicy couture bags
Perfekta outfiten till hösten. 

21 september

Hej på er! Igår efter jag hade ätit god middag åkte jag och var med massa tjejkompisar. Tror vi var runt 12 stycken så det var kul! Haha man kan ju tänka sig hur hög ljudnivå det var. 
 
Idag ska jag plugga och lite så. Har en bok som jag ska läsa ut till tisdag och teknikredovisning på måndag, så det måste jag göra. Uppdaterade min mobil förut. Tycker faktisk jättemycket om uppdateringen, älskar lite förändring! Puss. 
 
 

Best I ever had

Har varit på american bakery med typ halva klassen och ätit den godaste chokladtårtan någonsin. Delade på en bit med Astrid och det var tur för hade inte orkat en hel bit av den mastiga tårtan. Det var iaf en väldigt trevlig avslutning på skolveckan. Och nu väntar helgen. Livet leker, hihi!
 
 

Atm

 

20 september

Godmorgon! Idag känns det som det blir en bra dag, det är fredag, och det är dessutom tjugonde vilket betyder att flera jag känner fyller år. Bland annat min kusin Annie och min kompizzz Flora, grattis! 
 
Idag har jag egentligen sovmorgon till halv tio men min teknikgrupp ska träffas i skolan och arbeta med tekniken en timma innan. Lite synd men det behövs! Efter skolan ska jag kanske in med några från klassen och fika på american bakery i NK. Och senare ikväll ska jag antagligen vara med vänner. Ha en bra dag!
 
 

Nytt

Sprang jättesnabbt in på acessorize i nordstan påväg hem från skolan för jag visste att de har någon rea nu. Har alltid trott att man inte kan hitta något där för när man bara går förbi affären ser det bara ut som de har barnsliga grejer. Men jag tyckte faktiskt att de hade massor av coola smycken! Så jag fick med mig detta söta armbandet som jag bara inte kunde motstå. 

Mirakel

 
Har sista lektionen nu. Det hände precis ett mirakel. Skulle haft en redovisning i teknik imorgon som vi inte jobbat någonting på över huvudtaget. Men nu är den flyttad till måndag! Perfaa. Hade panik innan! puss
 

Torsdag

 
Godmorgon! Torsdag redan, snart helg. Sitter just nu på bussen påväg till skolan för en ganska så kort dag. Är glad idag för att det är fredag imorgon och jag är någorlunda pigg för en gångs skull. Vi hörs senare!

Forever 21

Forever21
 
Forever21 by sannad featuring print bags
 

New girl

Hemma från skolan och sitter nu och kollar på det allra senaste avsnittet av New girl! börjar en ny säsong nu. Ikväll ska jag plugga lite och sedan bara mysa här hemma. Skönt att inte ha så mycket planerat. Vi ses!
 

För bra asså

 

Hemma från skolan

Nu är jag hemma efter en vanlig skoldag (eller har varit hemma ett tag). Ska äta något mellanmål och sedan plugga lite matte inför diagnos imorgon. Ikväll kanske det blir träning! Så förresten mitt skolfoto förut och det är helt sjukt vad skevt mitt ansikte är, gör två helt olika miner med ansiktshalvorna asså, haha. kram!
 

Lunch

Har precis ätit lunch på bombay, vi var så hungriga efter att ha orienterat så det blev indiskt! Hade samhällsprov imorse vilket jag tror gick sådär, förstod inte riktigt alla frågor. Nu har jag en lektion kvar och sen ska jag hem. Puss!

 

Underskattat

En affär jag ibland kan tycka är underskattad är Lindex. Enligt mig har de många fina grejer, kanske inte riktigt den stilen som alla ungdomar letar efter men man kan absolut hitta lite fint! Bland annat detta:
 
Lindex
 
Lindex by sannad featuring shirt tops

esters

Alltså en grej som jag känner kan bli min död (nästan) är ester mosessons caféet på lindholmen. Det är ju då gymnasieskolan ester mosesson som säljer det de bakar galet billigt. Jag smakade på en päronmaräng grej häromdan och har sedan dess köpt typ tre stycken till, på bara några dar. Det är bara för billigt, så ja, jag kommer bli tjock om jag fortsätter såhär. ALL DAY EVERY DAY.
     

Måndagsångest

Måndag igen. Har flera läxor, redovisningar och prov denna veckan så det är lite segt. Ska snart ha teknik och har lite panik över ett projekt som ska vara klart på torsdag, orkar inte.. Men nu måste jag gå vi ses!  

atm

 
Har aldrig pluggat såhär långsamt. Kommer ingenstans, och provet är på tisdag. Ska plugga så länge jag orkar iaf. Hoppas du har det bättre än mig!

New in

 
Svarta Dr.denim - Design Only
Ljusa jeans - ZARA
Boots - Åhlens City
 

15 september

Godmorgon! Då har halva september gått, hur snabbt gick inte det? Idag måste jag plugga, har skjutit upp det hela veckan. Så kommer antagligen inte göra så mycket annat spännande. Vi ses senare!
 
Min jättenyttiga frukost.
 

Lördagskväll

Hej! Sitter just nu i soffan och bara tittar på lite tv och äter godis. Behövde verkligen en sån här kväll efter att ha varit iväg varje fredag och lördag nu på några veckor. Idag, efter att ha latat mig hela förmiddagen, har jag varit på stan en stund med mamma och köpte  lite nödvändiga plagg. Vad det var kan jag visa imorgon! Men nu ska jag fortsätta med att göra ingenting. Puss!
 
 

Motivation

Jag har bitit på naglarna i flera år nu (hade fina naglar ett tag därimellan men det höll inte länge) och nu är jag känner jag att jag verkligen vill få ordning på det. Så jag ska göra allt jag kan för att inte bita på naglarna under de närmsta två veckorna och sedan förhoppningsvis hålla det så. Det är ju så fint att kunna styla händerna litegrann.
 

14 september

Godmorgon! Hade jättekul igår på festen och så men när klockan blev runt tolv blev det lite väl enformigt för mig så då vara jag ganska trött och ville gå hem. Blev hämtad runt halv två när festen började dö ut lite och var hemma strax efter. 
 
Mina planer i helgen är att bara dega och sova ut. Fick bara söndagen på mig förra helgen pga dödsnollningen så det ska bli otroligt skönt med en längre helg. Vi ses!
 
 

Fredag den trettonde

 Fredag! Har jag sagt att jag tycker om fredagar eller? Ikväll är det dags för den omtalade nollningsfesten. Ska antagligen till en i min klass innan och sedan tar själva festen slut runt två. Är inte supertaggad just nu men tror jag kommer bli det till ikväll. Puss o kram!
 

Shopping

Hej på er! Efter skolan stack jag in till stan för jag kände att jag verkligen behövde hitta svarta byxor. Och det gjorde jag! Tycker om de jättemycket men de är lite korta. Modellen är redan kort i längden och på mig som har ganska långa ben blev de lite väl korta. Så har inte bestämt mig riktigt om jag ska spara de än. Jag hittade också en klänning som jag bara var tvungen att ha för den var så söt. Ska ha den till jul, hihi, lite tidigt ute kanske. 
 
Om ett tag ska jag äta middag (är gaaalet hungrig) och sen blir det fotbollsträning. Ska försöka trycka in lite plugg därimellan också men vi får se. Ha det bra, puss.
 
 

Höst

 
Ser galet mycket fram emot hösten. Att dricka te eller varm oboy, ha på sig mysiga tröjor, att det faktiskt blir mörkt på kvällen, vara inomhus och höra regnet utanför. ALLT. Mysigt ska de va!

-

 

Måsten

Want
 
Want by sannad featuring black jeans
 
Ett litet collage över mina måsten just nu. Ska inskaffa nya jeans asap och lite nya höstiga skjortor och tröjor. Andra saker, som det än så länge inte är bråttom med, är också en jacka till vintern och nya höst/vinterskor. Funderar på timberlands. Måste shoppaaaa

Höstkris

Var påväg hem från skolan och skulle byta i partille centrum, men råkade stanna på allum så nu är jag här och kollar i lite affärer. Har lite av en garderobskris nämligen nu till hösten. Ska nog snart hem, kollar bara runt lite. Kram!

 
 
 
 

Kallt

Gick till bussen idag och det kändes som vinter nästan. Från och med imorgon kommer jag använda halsduk och vantar! Händer inte mycket idag så har inget mer o säga. Ha en bra dag! 
Bild från igår, var så fascinerad, haha.
 

Tränaaa

Jag ska snart träna för första gången på mer än en vecka! Har varit upptagen med nollningen hela förra veckan ju så har inte hunnit. Så nu är jag taggad, och bortser från att jag har ätit så mycket att jag bara känner för att aldrig röra på mig igen. Så om en kvart cyklar jag iväg på fotbollsträning och efter det ska jag bara ha en vanlig vardagskväll. Puss.
Bild från idag. 
 

gott.

 

Regnväder

Godmorgon. Sitter på bussen påväg till skolan, har två lektioner idag och slutar innan lunch. Så gött! Det regnar idag vilket jag faktiskt inte har något emot, vill ha höst och detta känns bara som ännu ett tecken på att det är påväg. Vi ses senare! 
 
 
 
 
 
 

9 september

Hej på er! Känns jättekonstigt att typ en tredjedel av september redan gått, vad hände? Idag har jag iaf haft en lång skoldag vilket för en gångs skull inte kändes alldeles för jobbigt. Var hemma ett tag och åkte sedan till det nyöppnade Lager 157 i kållered en kort stund. Är nämligen in desperate need av nya jeans/byxor. Mina svarta dr.denim är helt uttöjda och urtvättade så utan de har jag typ bara ett par byxor jag tycker om, så aa, det behövs nytt! Dock hittade jag ingenting på 157 utan kom hem tomhänt. Så jag får la överleva ett tag till... 
 
Nu ska jag strax lägga mig i sängen framför något avsnitt prison break, älskar det! Puss o kram. Håller utkik efter detta...
 

Senaste

Senaste bilderna på min weheartit. Sannadahlin.
 
 
 

Bomb

 

Aldrig mer en nolla

Från och med igår är jag nu en etta. Veckan har varit väldigt stressig och man har varit hur trött som helst. Men samtidigt så har det varit väldigt kul. Jag kan erkänna att ibland så kände jag för att banga hela grejen, men det var bara för att man var så galet trött liksom. För i slutändan så kände jag att jag att jag absolut inte hade velat missa alltihop. Tyckte det var så kul igår efter finalen när det var avslutning, för det kändes verkligen hur bra som helst att ha klarat av veckan och officiellt bli en etta, tihi. Dessutom är det väldigt kul att ha varit med om samma sak som trehundra andra. Tror att de som inte var med på nollningen kommer ångra sig på måndag när alla snackar om samma sak.
 
Så sammanfattningsvis skulle jag säga att jag gjorde rätt i att vara med på nollningen för det kommer vara ett minne man aldrig glömmer!
 
Ps. Aaaooooooummmmm. 
 
 

Lazy

Inga som helst planer för dagen. Skulle egentligen spela match men känner att jag verkligen behöver en ledig dag efter en fullspäckad vecka. Puss o kram!
 

Dödsnollning

Sitter vid vattnet i jonsered och ska snart bege oss vidare för dödsnollningen. Vi har blivit nollade hela dagen men nu börjar snart själva finalen liksom. Kommer hem nån gång runt åtta antagligen. Vi ses!


Sovaaa

Nu ska jag äntligen få sova ut. Inte helt dock för imorgon är ju finalen på nollningen så måste upp typ åtta, men ändå! Ser så mycket fram emot att komma hem imorgon och vara helt klar med nollningen. Har varit ganska påfrestande och tröttsamt liksom. Nu ska jag sova och imorgon väntar dödsnollningen! Puss.


Fredag

Godmorgon! Sitter just nu på busshållsplatsen och väntar på bussen. Missade precis den jag skulle ta så nu kommer jag sent till morgongympan.. Det är fashionday idag på skolan typ så man ska ha på sig det snyggaste(inte)! Så här sitter jag i illgröna tights och benvärmare.

Jag vet inte om jag ska gå på kvällens aktivitet för jag är sååå trött att jag tror jag dör, så det skulle vara gött med en kväll hemma och att äta riktigt middag. Så jag får se. Men vi ses sen!


Black.

Black
 
Black by sannad featuring a black crewneck sweater
 

5 september

Hejsan! Har varit hemma några timmar nu och gjort iordning för ikväll och ätit kladdkaka, tihi. Ska ta bussen om ett tag för att vara med på kvällens aktivitet som är kallas Noll-kampen eller något. Vet inte riktigt vad det innebär dock. Kommer hem runt nio som vanligt och kommer typ gå och lägga mig direkt. Imorgon börjar jag åtta, blää. Puss.

Äckligt

Är hemma efter att ha blivit dränkt i sirap, mjöl, fil, chokladsås och annat. Själva brottningen tog inte så stor plats under kvällen utan det handlade mest om att vi skulle bli helt täckta av skit. Efter "doppade" sig alla ettor i en fontän och nu är jag nyduschad och ska äta lite kvällsmat. Har inte ätit en riktigt middag på hela veckan nu, och det fortsätter så. Imorgon börjar jag halv tio så jag ska inte vara med på gympan och slutar sedan ett. Har två inställda lektioner vilket är supergött. Puss o kram! Hade bjudit på en bild men det verkar inte funka så det får bli ett sånt där tråkigt inlägg utan bild, förlåt.

Höstskor

Gjorde ett kollage med lite olika skor nu till hösten. Om jag skulle välja bland dessa skulle det nog bli femman eller sexan. Puss!
 
Fall - Boots
 
Fall - Boots by sannad featuring leather boots

ATM


4 september

Hej! Sitter i klassrummet och ska snart ha lektion. Har precis tagit skolfoto vilket säkert gick bajs som vanligt. Efter skolan idag blir det sopabrottning, kommer nog bli riktigt kul.

Igår var det ju försäljning då alla ettor gick omkring i stan och sålde bland annat kakor, massage, sånger, pajkastning och mer. Det var faktisk överraskande kul! Tjänade ihop 9500 kr till nollningsfesten(!). Vi ses senare!


Kärlek till korta skoldagar

Har ätit god lunch framför prison break och ska nu äta lite nybakad kladdkaka. Mums, vill alltid ha minst en sån här tidig skoldag i veckan. Håller iaf på och letar efter lite utklädningskläder men hittar inget alls. Imorgon på såpabrottningen ska man nämligen vara utklädd.. Idag är det typ loppis i stan då vi ska sälja massa saker. Vet inte om jag är så taggad på det men kanske blir superkul, vem vet. Puss o kram!

3 september

Godmorgon! Sitter på lektion och ska snart börja arbeta. Idag slutar jag jättetidigt eftersom vi inte har någon idrott vilket är så gött. Vi ses senare!


Dagen

Hej på er! Idag har jag verkligen haft fullt upp. Har varit upptagen med skola och nollning hela dagen. Direkt efter skolan sprang jag runt i huset och kastade på mig kläder samtidigt som jag packade väskan. Sedan en kvart efter jag kommit hem efter längsta dagen i skolan spurtade jag ner till bussen för att ta mig till götaplatsen. Har seriöst aldrig stressat mycket i hela mitt liv! Åt "middag" på bussen å allt. Nu är jag iaf påväg hem från en jättekul men kall och blöt kväll. Tror jag kommer vakna upp förskyld imorgon asså. Ska bli så jäkla skönt att komma hem, ta en varm dusch, äta kvällsmat och gå och lägga mig. Vi ses imorgon! Puss o kram. Bilder från dagen.

Hata rubriker

Imorgon börjar nollningen och jag är ganska nervös som sagt. Halv åtta börjar det hela med "invigning" och morgongympa, som står på schemat varje dag. Sen är det vanlig skola och på kvällen blir det kuddkrig och vattenkrig i stan. Nu ska jag iaf försöka sova så att jag orkar upp imorgon. Godnatt!
Bildbrist.
 
 
 

-

 

1 september

Ja, nu är det redan söndag. Vilket betyder att det är skola imorgon, men också att nollningen startar imorgon. Om det är någon som inte vet vad nollningen är så är det, väldigt kortfattat, tvåor och treor som plågar ettorna en vecka! Så imorgon startar det hela med morgongympa 7:30, blä. 
 
Idag ska jag..
 
1. Få klart min nollningsskylt, som man ska ha på sig genom vått och torrt under hela nollningen. 
 
2. Plugga.
 
3. Spela match.